backtoschool.jpg

 

Allt til årets skolestart!

Sommerferien går fort forbi og det er allerede på tide å begynne å tenke på høsten- lade opp til et nytt år på skole er i barnehagene. Her hos oss på Jollyroom finner du allt du trenger for skolestart.

 

ryggsackar2.png

Vesker og ryggsekker

Med en ny ryggsekk på ryggen eller en veske over skulderen, er barnet ditt klar for å ta skolen eller barnehagen med storm. Vi har ryggsekker med mange forskjellige motiver- hjelp barnet ditt med pakkingen så allt kommer med til skolen eller på tur!

pennorosv.png

Saker til skolebenken

Penner er et must for den kreative hjernen. Lade opp før skolestart med alle regnbuens farger- tusj eller tegnestifter, du bestemmer! Pakk ned alle penner, spisserer og blyanter i et fargerikt penal!

 

flaskor.png

Vannflasker

Med våre vannflasker er ikke tørste noe problem lenger. Slokk tørsten etter en hard gymtime, eller et villt friminutt. De egner seg også godt til utflykter!

matlador.png

Matbokser

Pakk ned lunsjen eller frukten i en praktisk og smart boks som holder maten isolert og fersk. Velg mellom merker som Beatrix New York, Rice, Blafre og mange fler i unike motiver.

 

cyklar.png

Barnesykkler

Om barnet ditt er litt eldre kan det være mye gøyere å sykle enn å gå til skolen, spesiellt om støttehjulene forsvant i løpet av sommeren. Husk på sikkerheten- ikke glem hjelmen!

 

paraply.png

Paraplyer

Forbered deg til det forventede høstregnet med fine paraplyer og slipp å bli bløt på skoleveien eller andre eventyr utendørs- vi har flere motiver, mønster og farger.

ytterplagg2.png

Ytterklær

Varmen kan ikke vare for evig og når kaldere tider kryper nærmere er det godt å ha en ytterjakke og overtrekksbukse å ta på seg, spesiellt da det er sølete ute!

skor-stovlar.png

Sko og støvler

Det er viktig med behagelige sko for aktive små bein. Og på bløte dager skal så klart støvlene frem, så barna kan hoppe i sølepytter uten å bekymre seg for våte føtter!

 

Top brands

Her har vi  samlet en rekke varemerker som vi elsker og tilbud som passer perfekt til skolestart!

blafre.png

COMING SOON: Blafre

Snart kommer norske Blafre til Jollyroom. Blafres produkter har høy kvalitet og følger standaren til ØKO-TEX 100. Her finner du blant annet ryggsekker, vannflasker og matbokser.

ytterplagg.png

Didriksons

Her finner du masse herlige klær i høy kvalitet fra svenske Didriksons som hjelper barnet ditt å holde seg tørr og varm i all slags vær. Ikke la været styre dagen!

skiphop.png

Skip Hop

Vi har samlet et stort utvalg av populære Skip Hop med deres fine produkter som eksempelvis stellevesker, ryggsekker eller annet for nye eventyr.

superfit.png

Superfit

Superfit har bred erfaring med å gjøre ergonomiske sko svært bekvemme. De har allt fra sandaler og sko til støvletter- laget i GORE-TEX-material for sikkerhetsskyld. 

gulliver.png

Gulliver

Her finner du fantastiske sko fra Gulliver. Sko fra Gulliver er opptimale på flere ommråder, de har god støtte samtidig som en sportslig og nytenkende design.

viking.png

Viking

Norska Viking er eksperter på å gjøre barnesko i både høy kvalitet og vantette egenskaper. Skoene fra Viking er beregnet på det nordiske klimaet og passer for de fleste situasjoner og eventyr ved hjelp av GORE-TEX.

 

Årets favorittfigurer

Det er mange figurer som ligger hjertet nær og gjør barnas saker litt morsommere. Disse karrakterene ligger på topp i år: Velg og vrak blandt produkter fra  Spiderman, Frozen, Cars og den herlige nyheten MINIONS

 

spiderman.png

Spider-man

Hvem vil vell ikke være en heftig Spider-man? En av våre og barnas favoritthelter finner du her med allt fra sengetrekk til matbokser og actionfigurer.

frozen.png

Frozen

Vi elsker Frozen! Elsa tok verden med storm og gikk rett i hjertene våres. Her finner du allt innenfor innredning , leker og klær fra sukessen.

minions.png

Minions

Minions er tilbake! Disse fantastiske små gule er en storfavoritt hos mange og vi har passet på å fylle på med kule produkter fra de omtalte Minions.

cars.png

Cars

2006 var første gangen Cars dukket opp og siden det har de fortsatt å underholde. Finn alle produktene med Cars-motiv her!

 

Vi anbefaler

Nedenfor finner du fire av våre favorittprodukter nå som skolestart er rett rundt hjørnet.

original-produkttips_frozen-ryggsack.png

Disney Frozen Barneryggsekk

Pass på at allt blir med til skolen eller på turen, med supre ryggsekker som har motiv fra Anna og Elsa fra Frozen.

original-produkttips_frozen-gympa.png

Disney Frozen Gymbag

Denne herlige gymbagen med motiv fra Frost er en favoritt når det er tid for gym på skolen!  

spiderman-bag_no.jpg

Spiderman Courier Bag

Med denne tøffe skuldervesken får barna dine med seg det de trenger på skole eller til andre eventyr.

original-produkttips_mussematlada.png

Disney Mikke Mus Matboks

Hold maten fersk med en fin matboks med Disney-motiv. Hva sier du til alles favoritt, Mikke Mus?

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven