136 resultater

1/3Neste

Ull – naturens eget funksjonsmateriale

Når det gjelder funksjonelle, praktiske og slitesterke klær til barna er det lite som slår ullklær. Ullens unike egenskaper – den varmer når det er kaldt og ventilerer når det er varmt – gjør at barna kan leke utendørs om vinteren uten å måtte bli hverken for varme eller for kalde. En ulldress eller et todelt sett med ullundertøy er enkelt og greit å dra på seg og ha under for eksempel vinterdressen. Heldigvis skorter det ikke på alternativer heller – utvalget av ullklær og ullundertøy for barn på nettet er enormt, og det er massevis av fine farger og mønstre så vel som ulike ulltyper, for eksempel den superdeilige og populære merinoullen.  

Ullklær til barn i Jollyrooms nettbutikk

Om du er ute etter ullklær til barn på nettet er sannsynligheten stor for at du før eller siden – ja faktisk ganske raskt – vil snuble innom Jollyroom.no. I vårt online-sortiment med barneklær i alle kategorier til barn i alle aldre er et godt utvalg av ullklær rett og slett et selvsagt innslag. Hos oss finner du ulloverdeler, stillongs i ull, ulldresser og ullbodys, ulloverdeler og todelte sett med ullundertøy, alt sammen levert av gode og stilsikre varemerker du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Devold, Reima, Joha, CeLaVi og mange, mange fler!

Og glem nå ikke at Jollyroom tilbyr fri retur på klær og sko. Så om ditt barns ullklær skulle vise seg ikke å passe er det bare å returnere dem kostnadsfritt.

Ikke nøl med å titte litt å vårt øvrige sortiment til barnefamilien. Vi er Nordens største online-aktør i barn og baby-bransjen, tross alt, så her vil du garantert finne det familien din trenger, det være seg om det er en barnevogn, et par slalomski, leker eller en tåteflaske du er ute etter!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven