Vesker & Ryggsekker

Velkommen til vårt helt utrolige utvalg av ryggsekker og vesker til barn i alle aldre! Her har vi virkelig noe for enhver smak: stilrene og «vanlige» modeller så vel som skrullete og morsomme. Hva med en barneryggsekk formet som en bie, for eksempel, eller en pingvin? Eller en fin skulderveske med lekkert motiv fra Frost-filmen? Det er bare å se litt rundt, folkens, dere vil garantert finne ryggsekken eller vesken akkurat ditt barn kommer til å elske!

Toppliste

993 resultater.

Funksjonalitet og lekker design

For en herlig følelse det er å pakke ned favorittklærne i en lekker koffert for sommerens reiser, og hva er vel bedre enn å ha en koffert som ikke bare oppbevarer klærne på reisen men også er en praktisk reisevenn for barnet ditt! Med plass til alt av utstyr som trengs under en reise, som klær, toalettsaker, og også leker selvfølgelig, er det jo ekstra praktisk å kunne bruke kofferten som et flott fremkomstmiddel på flyplasser der man gjerne må gå lengre strekninger, eller ha noe å sitte på i lange køer. Men det er jo ikke alltid nødvendig med en barnekoffert når man skal forlate hjemmet, iblant holder det kanskje med en stilig utformet barneryggsekk som har akkurat passe plass til matpakke og en ekstra genser for en tur i parken, eller kanskje en gympose er det som skal til for en vellykket tur på stranden med badetøy og et håndkle.

Et stort høydepunkt i barndommen er å få sin helt egne skolesekk. Å få velge farger og mønster helt selv, og bære den stolt på første skoledag er en følelse man sent glemmer. Det er dog lurt å tenke på hva en skolesekk gjerne brukes til, slik at man er sikker på at den har den plassen som trengs for å kunne brukes en god tid fremover.

Noe for enhver

Enten dere er på jakt etter en ny koffert, skolesekk, en vanlig ryggsekk til barnet eller kanskje en sekk som også kan brukes som en kosete venn, så har vi det. Men vi på Jollyroom liker å kunne gi dere valgmuligheter, så vi har også skuldervesker, toalettmapper og flotte trillekofferter med flere bruksområder enn bare oppbevaring.

Vi har selvfølgelig artige matbokser og drikkeflasker også som passer perfekt i de flotte veskene og ryggsekkene. Så her er det bare å pakke sekken og ta en utflukt med familien!

Med en mengde ulike varemerker som Smallstuff, Beckmann, JaBaDaBaDo og Trunki er vi ganske sikre på at deres nye favoritt ligger blant våre produkter. Og ikke glem at vi har prisløfte så du alltid kan være sikker på at du får den beste prisen online!