23 resultater

Sommermoro for hele familien med utendørsspill

Når sola endelig titter frem og varmer godt også på våre breddegrader er det gjerne tid for morsomme utendørsspill for både barn og voksne. Ringspill, for eksempel, er en skikkelig klassiker, for ikke å nevne krokket, kubbespill, frisbee og badminton! Det kan være hva som helst egentlig – det viktigste når det kommer til stykket er at både barn og voksne får rørt seg litt og hatt det moro sammen!

Godt utvalg av utendørsspill hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et komplett utvalg med alle mulige slags utendørsspill som vil falle i smak både hos barna og dere foreldre. Her snakker vi frisbees, strandtennis, badminton, ringspill og alt mulig annet dere kan tenkes å være ute etter når det gjelder utendørsspill.

I tillegg til utendørsspill har vi naturligvis masse annet som kan være moro ute i hagen eller på stranden, for eksempel oppblåsbare bassengersklierhusker og alt mulig innen ballsport, alt sammen levert fra god merker som BestwayStiga og Hörby Bruk, bare for å nevne noen få!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven