Dåpsgaver

Ingenting i denne verden er vel mer fantastisk enn når et barn blir født, og naturligvis vil man ikke la sjansen gå fra seg til å overøse den lille med gaver, for eksempel nettopp i en dåp! Og jo da, selvsagt har vi et herlig online utvalg av dåpsgaver her på Jollryoom, noe annet skulle ha tatt seg ut! Det er bare å ta en titt, folkens, vi har fine badeender, nattlamper, gipsavtrykksett, barnebestikk, spilledåser, skrin og mye mer!

Toppliste

66 resultater.

Lekre dåpsgaver til nye verdensborgere

Akkurat som en barnefødsel er en av livets virkelig store og fantastiske øybelikk, er også barnedåpen eller navngivningssermonien en merkedag. Til denne anledningen samles nære og kjære for å feire den nyfødte og hens inntreden i det menneskelige felleskapet – rett og slett. Ja som sagt, det er en stor dag, og naturligvis tar man med seg dåpsgaver til det lille nurket. Kanskje gir man en sølvskje med inskripsjon i dåpsgave, eller en fin skål eller tallerken til den lille, eller hvorfor ikke en litt ekstra lekker og spesiell babyleke – valgene er legio! Det viktiste er vel uansett at den lille blir gjort stas på og ønsket velkommen!

Finn det du trenger av dåpsgaver i Jollyrooms sortiment

Vi på Jollyroom bestreber oss som kjent på å være en del av barnefamilien. Dette innebærer at vi gjør alt vi kan for å ha et så bredt sortiment for barn & baby som overhodet mulig, noe som selvsagt også inkluderer dåpsgaver. Vi har massevis av fine dåpsgaver med duse og behagelige farger: babyleker, spilledåser, sett med gipsavstøpning, barneserviser, skåler og mye mer, alt sammen fra gode merker som BamBam og BabyArt!

Om du i tillegg vil gi den nye lille noen fine klær så har vi naturligvis dette også, det er bare å ta en titt i vårt sortiment med barneklær! Her vil du finne alt fra bodys og bodysuits til lekre barnekjoler og tunikaer, alt sammen fra gode merker som Fixoni, Cadeau og mange fler! Og jo, vi har selvsagt dåpskjoler og dåpsbånd også!