Sommervognposer

Med en vårpose eller sommerpose i vognen holder du barnet varmt på svale sommerkvelder. I vårt utvalg av sommervognposer finner du vognposer med lettere vattering, som egner seg fint både som vognpose til vår og vognpose til sommer. Velg blant universelle vårposer og sommerposer, som lett kan tilpasses temperaturen.
  • Kategorisida-sommaråkpåsar-header-1920x900.jpg
30 resultater.

Hva har man i vognen om sommeren?

Når temperaturen stiger og det er for varmt med en vintervognpose, kan man enkelt holde barnet i barnevognen varmt og komfortabelt med en vognpose for vår og sommer. Denne typen vognpose, som ofte kalles for vårpose eller sommerpose, er en tynn vognpose med god pusteevne og lettere vattering for mildere temperaturer. Å kle babyen i en vognpose, istedenfor et pledd eller en tynn babydyne, gir deg flere praktiske fordeler. En vår- og sommervognpose kan brukes både til nyfødte babyer og småbarn, og du kan bruke den både i barnevognens sittedel og liggedel. Du finner også vår- og sommerposer som kan brukes i bilstol. Med en vognpose kan du enkelt tilpasse temperaturen i vognen ved å åpne opp posen helt eller delvis, og du slipper å måtte plukke opp dyner eller pledd som faller ned fra barnevognen. En vognpose vil også beskytte vognen mot søl og smuss.

Når bytter man til vårpose?

Når det er lurt å bytte fra vinterpose til vårpose avhenger av temperatur og værforhold. Mange bytter fra vinterpose til vår- og sommerpose i mars/april og bruker den ut september/oktober. Siden været og temperaturen kan variere, er det imidlertid du selv som bedømme når det er mest hensiktsmessig å bytte til vårpose.

Hvilken vognpose skal jeg velge?

Det er flere ting som avgjør hvilken vognpose som er best for akkurat ditt barn, blant annet barnets alder og hvor lenge du vil bruke vognposen. Det finnes både mindre babyposer for nyfødte og spedbarn, og vognposer i normalstørrelse på ca. 100 cm. Vil du ha én vognpose for hele barnevognperioden, finnes det også vognposer med forlengningsdel, som kan brukes direkte fra fødsel og frem til ca. 2 års alder.

Hvilken barnevogn du har påvirker også valget av vognpose. Det finnes både universale vognposer, som passer til de aller fleste barnevogner, og vognposer laget for spesifikke barnevognmodeller og -merker. Vognposer kan også ha forskjellige festeanordninger for barnevognen, enten som seleåpninger i ryggen eller opphengingslomme for ryggstøtten. Universalposer har vanligvis åpninger for barnevognens fempunktssele.

Også værforholdet i området du bor avgjør hvilken vognpose du bør velge. Bor du for eksempel i et område med mye vind og nedbør, kan det være fordelaktig å velge en vognpose som både er vind- og vanntett. I Jollyrooms vognposeguide kan du lese mer om hvordan du velger den rette vognposen til barnet ditt.

Finn barnets vognpose for vår og sommer hos Jollyroom!

I Jollyrooms utvalg av vognposer for vår og sommer finner du universelle sommervognposer i forskjellige størrelser og materialer, som passer til de fleste barnevogner på markedet – alt fra minivognposer for liggedel og bilstol, til vanlige vognposer og vognposer med forlengningsdel. Velg blant vårposer og sommerposer med smarte funksjoner, fra populære varemerker som Voksi, Petite Chérie og Beemoo.