Sportsvogner

Til hverdags er det fint med en sportsvogn til barnet. Her på huset har vi et stort utvalg av slike sittevogner, fra gode merker og med alle mulige praktiske funksjoner og designs, alt for å gjøre foreldrehverdagen litt enklere!

Toppliste

 • 136 resultater.

  Praktiske barnevogner for aktive og nysgjerrige barn

  Når barnet ditt har lært seg å sitte selv, og vil ha litt oversikt over omgivelsene når dere er ute og triller, er en sportsvogn et naturlig og godt valg. Den klassiske sportsvognen, eller sittevognen som modellen også kalles, er noe mer robust enn den mindre trille-modellen og har større hjul og flere funksjoner. Sportsvogner har ofte et sete med justerbar rygg, som kan legges så å si helt ned, og de er tilgjengelige med både tre og fire hjul, og har en stor variasjon når det gjelder understell – fra helt lette understell til mer robuste typer for skogsturer og lignende.

  Sportsvogner til alle anledninger

  Her på Jollyroom finner du sportsvogner av alle mulige slag. Uansett om du leter etter en billig sittevogn med enkel design, eller en mer eksklusiv vogn med de nyeste funksjonene og detaljene, finner du det her. Selvsagt er sportsvognene vi fører, fra populære og gode merker, som Britax, Baby Jogger og Hauck, bare for å nevne noen ganske få!

  For at du skal kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp, har vi dessuten prisløfte, som betyr at du alltid får den beste prisen online.

  Happy shopping!

  ;