23 resultater

Badeskoene som beskytter små føtter

Ikke la skarpe steiner og glatte svaberg sette en stopper for moroa på varme sommerdager. Badesko er nemlig en super investering som gjør at barna kan leke uhindret i vannkanten i timevis. Badeskoene er lette og fleksible slik at det nesten føles som man går barbeint, men uten fare for å skjære opp små tær på skjell og steiner. De praktiske skoene er gjerne hurtigtørkende og har en antiskli-såle som gir barnet et godt grep mot ethvert underlag. Ta med et par badesko neste gang dere skal til badebassenget eller stranden, så blir det lettere for barnet å vasse og leke uten hjelp fra mamma og pappa.

Finn sesongens badesko hos Jollyroom

Hos oss finner du et stort utvalg praktiske badesko til barna. Badeskoene har en tettsittende passform med fleksibel såle av anti-skli-gummi som passer perfekt til både bassenget og stranden. Vi har barnas badesko i mange fine farger og i modeller både med og uten UV-beskyttelse. Gjør dere klare for sommersesongen og handle badesko fra merker som Reima, Crocs og Swimpy her hos oss!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby, og kompletter med fargerike og komfortable badedrakter og bikinis til de små, redningsvester, UV-klær og mye mer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven