Barnebursdag

Slå på stortromma når det er barnebursdag og finn alt du behøver av engangsserviser, duker, dekorasjoner og godteposer her hos oss! Vi har massevis av festlig partytilbehør med motiver av barnas favoritter som Kaptein Sabeltann, Disney Princess, Disney Frozen og mye mer! -Alt til en vellykket temabursdag for festglade barn!

Toppliste

68 resultater.

Barnebursdag – et årlig høydepunkt for de små

Når barnebursdagen nærmer seg, og den lille blir mer og mer oppglødd, er det klart foreldrene vil levere i samsvar med forventningene – og kanskje ut over forventningene! En barnebursdag er tross alt ikke en hvilken som helst dag – og plutselig har de små blitt store, og vil slett ikke vite av noen bursdagsfeiring lenger. Det gjelder å levere mens man har sjansen!

Nåvel, foreløpig er uansett barnebursdagen aktuell – ellers hadde du vel ikke befunnet deg her inne! Så, hva kan man gjøre på en barnebursdag? Hva bør man gå til innkjøp av? Tja, papptallerkener, kopper, barnevennlige dekorasjon, f.eks, og vimpler og ballonger, ja og selvsagt partyhatter og hvorfor ikke noen kule bursdagsleker! Det er bare fantasien som setter grenser, det viktigste er uansett at barnebursdagen blir morsom for barna – ja og at dere baker en herlig bursdagskake, så klart!

Alt dere trenger til barnebursdagen finner dere på Jollyroom

I vårt barnebursdags-sortiment vil du finne alt dere trenger for å kunne slå på stortromma. Vi har engansserviser, duker, dekorasjoner, godteposer, diskolys, vimpler, ballonger og alt mulig annet, alt sammen selvsagt pyntet med barnevennlige motiver fra kjente og kjære barnefilmer og -serier som Disney Frozen, Kaptein Sabeltann, Disney Princess og massevis av annet barna elsker!

Men hva med bursdagsgaver? Man møter jo ikke opp i en barnebursdag uten bursdagsgaver.

Ta det med ro, vårt leketøysutvalg er Nordens største, tross alt. Her vil du finne alt fra actionfigurer og dukker til radiostyrte biler og barnesykler, det er bare å shoppe løs! Og husk, her på huset har vi prisløfte på alle våre produkter, så du kan alltid være sikker på at du har fått varen din til den beste prisen online – og vi garanterer også superrask levering samt fri retur på klær og sko!

Velkommen inn!