81 resultater

1/2Neste

Barnebursdag – et årlig høydepunkt for de små

Når barnebursdagen nærmer seg og den lille blir mer og mer oppglødd er det klart foreldrene vil levere i samsvar med forventningene – og kanskje ut over forventningene! En barnebursdag er tross alt ikke en hvilken som helst dag – og plutselig har de små blitt store og vil slett ikke vite av noen bursdagsfeiring lenger. Det gjelder å levere mens man har sjansen!

Nåvel, foreløpig er uansett barnebursdagen aktuell – ellers hadde du vel ikke befunnet deg her inne! Så, hva kan man gjøre på en barnebursdag? Hva bør man gå til innkjøp av? Tja, papptallerkener, kopper, barnevennlige dekorasjon, f.eks, og vimpler og ballonger, ja og selvsagt partyhatter og hvorfor ikke noen kule bursdagsleker! Det er bare fantasien som setter grenser, det viktigste er uansett at barnebursdagen blir morsom for barna – ja og at dere baker en herlig bursdagskake, så klart!

Alt dere trenger til barnebursdagen finner dere på Jollyroom

I vårt barnebursdags-sortiment vil du finne alt dere trenger for å kunne slå på stortromma. Vi har engansserviser, duker, dekorasjoner, godteposer, diskolys, vimpler, ballonger og alt mulig annet, alt sammen selvsagt pyntet med barnevennlige motiver fra kjente og kjære barnefilmer og -serier som Disney Frozen, Kaptein Sabeltann, Disney Princess og massevis av annet barna elsker!

Men hva med bursdagsgaver? Man møter jo ikke opp i en barnebursdag uten bursdagsgaver.

Ta det med ro, vårt leketøysutvalg er Nordens største, tross alt. Her vil du finne alt fra actionfigurer og dukker til radiostyrte biler og barnesykler, det er bare å shoppe løs! Og husk, her på huset får du prisgaranti når du handler, så du kan alltid være sikker på at du har fått varen din til den beste prisen online – og vi garanterer også superrask levering samt fri retur på klær og sko!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven