18 resultater

En gåstol frem mot de første stødige skrittene

For de aller minste blant oss som ikke helt har lært seg å gå ennå, men som allikevel vil så sterkt, kan det være fint med gåstol! Med en gåstol med hjul kan barnet ditt bevege seg fritt på det åpne gulvet. De fleste gåstolene har dessuten morsomme lekebrett og gjerne festlige og barnevennlige motiver og utforminger også – så dette pleier å være en stor hit!

Gåstoler i massevis i Jollyrooms online-sortiment

Her på Jollyroom har vi masse gåstoler med alle mulige barnevennlige farger, mønstre og utforminger. Enten det er en klassisk gåstol eller en racerbilformet gåstol du er ute etter, vil du finne det her. Og ikke minst: I og med prisgarantien du får når du handler her på huset kan du være sikker på at du har fått ditt barns gåstol til den beste prisen online.

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment til de minste også. Her har vi supre vippestoler, matstoler, bæreseler og bæresjal, ja you name it – her finner du det barnet ditt trenger i hverdagen, og alt sammen leveres av gode merker du kjenner igjen og kan stole på, som BabyBjörn, Ergobaby og Leander, samt mange, mange flere, naturligvis!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven