Vippestoler & Husker

Vippestolen, et klassisk innslag i hjemmet til enhver småbarnsfamilie! Her på Jollyroom har vi selvsagt et uhørt godt og variert utvalg av dem. Vi har vippestoler i klassiske modeller samt moderne og elektroniske modeller, som har lyd og ulike bevegelsesmønstre, samtlige fra gode merker som BabyBjörn, Beemoo, Moweo og mange fler. Om dere er ute etter en myk babyhuske i tøy til å henge i taket, så den lille kan hoppe rundt og more seg på en trygg og sikker måte, ja så har vi det også!

Toppliste

113 resultater.

Vippestoler og hoppehusker er fine innslag i de minstes hverdag. Her kan man hvile seg, sove, leke og more seg. En vippestol er det perfekte babyutstyret der barnet kan både hvile og sove, uansett hvor i hjemmet dere befinner dere. I vippestolen sitter babyen din mykt og komfortabelt og kan gynge beroligende frem og tilbake. En del vippestolmodeller har også morsomme og underholdende lekebøyler med små utviklende og stimulerende babyleker. I senere tid har det også blitt veldig populært med elektriske vippestoler, med massevis av tekniske og praktiske funksjoner. Med en slik kan babyen din gynges og vugges i ulike hastigheter og mønstre, og også lytte til musikk. En annen morsom variant for de minste barna, er en hoppehuske. Med en hoppehuske kan babyen sitte komfortabelt og hoppe rundt helt på egen hånd. Dette er selvsagt veldig morsomt for det lille barnet, som foreløpig ikke har lært seg å gå. Hoppehuskene er vanligvis utstyrt med stålfjærer og sikkerhetsliner, og er enkle å henge i døråpningen. En garantert suksess hos den energiske babyen!

På Jollyroom har vi et stort utvalg av populære vippestoler og hoppehusker, både elektriske vippestoler og tradisjonelle modeller. Her vil du finne modeller som passer både fargeglade, og de som ønsker en diskret og stilren design. Uansett preferanser, har vi vippestolen og hoppehusken, som garantert vil komme til glede for de små. Så ta en kikk blant våre best i test-modeller, fra markedets mest populære varemerker, som BabyBjörn, Tiny Love, Graco, 2ME og Chicco. Du kommer helt sikkert til å finne en vippestol eller en hoppehuske til din sønn eller datter.