Mammaklær

Om det er mammaklær du er ute etter, kjære kunde, da har du virkelig kommet til rett sted! Vi har alt du kan tenke deg av mammaklær. Vi snakker ammeklær, ammebadetøy, amme-bh, ammenattkjoler, ammeponchos, ammegensere og ammetopper. I tillegg har vi selvsagt gravidklærne du trenger før fødselen: gravidbukser, gravidkjoler, gravidgensere, gravidbadetøy, gravid-bh, gravidtruser – ja, se selv, det er enklere!

Toppliste

124 resultater.

Komfortable mammaklær til vordende så vel som nåværende mammaer

Når du er gravid er ingenting viktigere enn at du og det voksende barnet har det bra, og da er gode og komfortable mammaklær viktig. Mammaklær bør ikke være for små eller ettersittende, men praktiske og støttende, og naturligvis komfortable å ha på seg. Gravidbukser, gravidjakker, gravidleggings og støttestrømper i god kvalitet og med god funksjonalitet og passform er alle gode typer gravidklær som gjør det mer komfortabelt å bære på den store magen.

Komfortable mammaklær slutter så klart ikke å være viktig etter at barnet er født. Da gjelder det å ha gode klær som er spesielt tilpasset amming. Praktiske ammeklær gjør at du lett og raskt kan amme barnet ditt hvor og når som helst. Å ha de riktige klærne i de viktigste månedene av ditt og barnets liv, det være seg gravidklær eller ammeklær, er rett og slett utrolig viktig. Og at ammeklærne eller gravidklærne er stilige i tillegg, det er jo bare en bonus!

Hos Jollyroom finner du alt en mamma behøver

Under graviditeten forandres kroppen i forberedelse til det nye barnets ankomst, og det er viktig at man kjenner seg komfortabel i denne omveltende prosessen. Derfor har vi på Jollyroom sørget for å ha et stort sortiment med mammaklær og gravidklær. Hos oss finner du blant annet gravidbukser, gravidtopper, gravidtruser og badedrakter fra kjente varemerker som Milki, Medela og Mamalicious!

Naturligvis har vi også massevis av forskjellige ammeklær. I denne perioden er det viktig at man kan amme enkelt og komfortabelt, og det er noe vi har tatt hensyn til i vårt sortiment. Her har vi nattkjoler, amme-bh’er og ammekjoler fra kvalitetsmerker som Noppies og Boob, alt sammen spesialdesignet for at du skal kunne amme kvikt og greit hvor og når som helst!

Husk også at det er gratis retur på alle klær når du handler hos Jollyroom – det er bare å bestille i vei og prøve klærne i ro og mak hjemme. Takket være prisløftet vårt, kan du dessuten være sikker på at du får mammaklærne dine til nettes beste pris!

I tillegg til mammaklær og gravidklær har vi selvsagt også en hel masse annet som er aktuelt for dere foreldre, som babyklær, ammeutstyr og ammeputer – og mye, mye mer! Det er bare å titte litt rundt!

Velkommen inn!