Løpesykler & Balansesykler

En løpesykkel er ypperlig i perioden mellom trehjulssykkelen og barnets første barnesykkel. Med en løpesykkel trener den lille opp balansen på en trygg måte. Vi har et stort utvalg av fine balansesykler til barna!
83 resultater.

Sett fart med en artig løpesykkel
De fleste foreldre kjenner seg nok igjen; hele familien er ute og går tur, men de minste beina har vanskelig med å holde tritt, og når barna har kommet i den berømte «kan selv-vil selv»-alderen, er gode råd dyre. Her kan en god løsning være en løpesykkel, også kalt balansesykkel. En løpesykkel er et utmerket valg, ettersom det er barnets energinivå som bestemmer farten, samtidig som balansen utvikles. De fleste barn er klare for sin første løpesykkel når de er 1,5-2 år gamle. Når dere skal velge riktig sykkel, er det viktig å sørge for at den passer i høyden og at den er tilpasset barnets beinlengde. Vi har derfor tatt oss bryet med å skrive både mål og anbefalt alder på alle våre løpesykler, slik at dere foreldre har de beste forutsetningene for å finne den perfekte modellen til barnet deres.

Stort utvalg av løpe- og balansesykler
På Jollyroom har vi et stort utvalg av løpesykler til barn. Hos oss finner du alt fra miljøvennlige løpesykler i tre, til lynraske racere i smart design, med gummihjul og god fjæring – alt fra gode merker, som JabadabadoKids Concept, Stiga og Smoby! Vi vil gjerne anbefale at dere tar en titt på vårt store utvalg av flotte og veltestede sykkelhjelmer også, som tar imot dersom balansen svikter. Se også gjerne på resten av det store sortimentet vårt, som blant annet inkluderer barnesyklertrehjulssykler og sparkesykler.

Her på Jollyroom får du dessuten et prisløfte når du handler. På den måten kan du alltid føle deg sikker på at du har kjøpt barnets nye løpesykkel eller balansesykkel, til en gunstig pris.