Løpesykler & Balansesykler

En løpesykkel er ypperlig i perioden mellom trehjulssykkelen og barnets første barnesykkel. Med en løpesykkel trener den lille opp balansen på en trygg måte. Vi har et stort utvalg av fine balansesykler til barna!
39 resultater.

Botten: Sett fart med en artig løpesykkel

De fleste foreldre kjenner seg nok igjen; hele familien er ute og går tur, men de minste beina har vanskelig med å holde tritt, og når barna har kommet i den berømte «kan selv-vil selv»-alderen er gode råd dyre. Her kan en god løsning være en løpesykkel. En løpesykkel er et utmerket valg da det er barnets energinivå som bestemmer farten samtidig som balansen utvikles. De fleste barn er klare for sin første løpesykkel når de er 1,5-2 år gamle, og når dere skal velge riktig sykkel er det viktig å sørge for at den passer i høyde og er tilpasset barnets beinlengde. Vi har derfor tatt oss bryet med å skrive både mål og anbefalt alder på alle våre løpesykler slik at dere foreldre har de beste forutsetningene for å finne den perfekte modellen til deres barn.

Stort utvalg av løpe-og balansesykler

På Jollyroom har vi et stort utvalg av løpesykler til barn, med alt fra miljøvennlige løpesykler i tre til lynraske racere i smart design og med gummihjul samt god fjæring. Vi fører gode merker som  JabadabadoKids Concept, Stiga og Smoby! Vi vil gjerne anbefale at dere tar en titt på vårt store utvalg av flotte og veltestede sykkelhjelmer som tar imot dersom balansen svikter. Se også gjerne på resten av vårt store sortiment som blant annet inkluderer barnesyklertrehjulssykler og sparkesykler, som alle passer perfekt til utendørsleken.

Vi garanterer at du alltid kan finne en billig løpesykkel hos oss da vi har prisløfte på hele vårt sortiment, slik at du til en hver tid får den beste prisen online!