Løpesykler & Balansesykler

En løpesykkel er ypperlig i perioden mellom trehjulssykkelen og barnets første barnesykkel. Med en løpesykkel trener den lille opp balansen på en trygg måte. Vi har et stort utvalg av fine balansesykler til barna!
43 resultater.

Balansesykkel for barn
En balansesykkel er en liten sykkel uten pedaler, som passer til barn i alderen 18 måneder til ca. 5 år. På en balansesykkel bruker barnet føttene sine istedenfor pedaler til å dytte seg framover. Uten pedaler som er i veien, kan barnet fokusere på å trene opp og holde balansen på to hul og øve på å styre. Balansesykkelens lette vekt gjør det også enkelt for barnet å håndtere og manøvrere sykkelen, både på gress, grus og asfalt. En liten balansesykkel er derfor en fin introduksjon til å lære barnet å sykle.

Finn balansesykkel i ulike modeller til barn hos Jollyroom
På Jollyroom finner du balansesykkel i ulike modeller til barn, med hjulstørrelse på enten 10 eller 12 tommer. I vårt sortiment av løpe- og balansesykler finner du både balansesykkel med to hjul, balansesykkel med tre hjul og balansesykkel med fire hjul. Vi tilbyr balansesykler fra flere populære varemerker, som blant annet STIGA, Pinepeak, Smoby, Nordic Hoj og Kinderkraft.

For at sykkeltreningen skal foregå trygt, anbefaler vi at barnet bruker sykkelhjelm. Se også gjerne på vårt øvrige sykkelsortiment, som inkluderer både trehjulssykler, barnesykler og sparkesykler. Her på Jollyroom får du dessuten et prisløfte når du handler. På den måten kan du alltid føle deg trygg på at du har kjøpt barnets nye balansesykkel til en gunstig pris.