Sykkelseter

Til foreldre som liker å sykle med småbarn, har vi et supert utvalg med sikre og praktiske sykkelseter. Våre sykkelseter er ergonomiske for barnet, utstyrt med gode sikkerhetsseler, og selvsagt levert av merker du kan stole på!
64 resultater.

Sikre og gode sykkelseter til aktive småbarnsfamilier
Et sykkelsete til barnet er supergunstig om du vil komme av sted raskt og sikkert, for eksempel til og fra barnehagen. Det finnes mange gode modeller på markedet også, så sjansene er store for at du vil finne en sykkelstol som passer akkurat ditt barn. De fleste moderne sykkelstoler er meget brukervennlige, og har ofte hurtigkoblingsmekanismer som gjør dem lette å flytte fra en sykkel til en annen.

Gode sykkelseter i masser her på Jollyroom
Her på Jollyroom er det bare å velge og vrake blant gode sykkelseter til barna. Sykkelstolene vi fører er moderne, brukervennlige og lette å flytte fra en sykkel til en annen. Selvsagt er de også sikre, og leveres av pålitelige merker som HamaxOkBaby og Thule.

Trenger dere mer utstyr og tilbehør til sykkelen, som for eksempel sykkelhjelmer til barna eller en god sykkelvogn, må dere gjerne ta en titt i det øvrige sortimentet vårt. Selvsagt har vi også et utrolig stort utvalg av barnesykler!