Sykkelseter

Til foreldre som liker å sykle med småbarn, har vi et supert utvalg med sikre og praktiske sykkelseter. Våre sykkelseter er ergonomiske for barnet, utstyrt med gode sikkerhetsseler, og selvsagt levert av merker du kan stole på!
56 resultater.

Sikre og gode sykkelseter for aktive småbarnsfamilier

Et sykkelsete til barnet er supergunstig om du vil komme av sted kvikt og sikkert, for eksempel til og fra barnehagen. Det finnes mange gode modeller på markedet også, så sjansene er store for at du vil finne en sykkelstol som passer akkurat ditt barn. De fleste moderne sykkelstoler er meget brukervennlige og har ofte hurtigkoblingsmekanismer som gjør dem lette å flytte fra en sykkel til en annen.

Gode sykkelseter i masser her på Jollyroom

Hos Jollyroom er det bare å velge og vrake blant gode sykkelseter til barna. Sykkelstolene vi fører er moderne, brukervennlige og lette å flytte fra en sykkel til en annen. Selvsagt er de også sikre og levert av pålitelige merker som HamaxOkBaby og Thule.

Om dere trenger mer utstyr og tilbehør til sykkelen, som sykkelhjelmer til barna eller en god sykkelvogn, ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment. Selvsagt har vi også et utrolig stort utvalg av barnesykler!