56 resultater

Plasto utendørsleker til aktive barn
Nordiske Plasto er en erfaren og kunnskapsrik aktør i leketøysbransjen. Plasto sine leker er produsert på Åland og er laget av slitesterk plast som tåler vær og vind, og de er selvsagt frie for ftalater, tungemetaller og andre helseskadelige emner. 
Kjøp ditt barns Plasto uteleker her på Jollyroom 
Her på Jollyroom har vi et fint sortiment med Plasto sine kvalitetsleker for barn i alle aldre. Her har vi virkelig noe for enhver smak. Hva med en Plasto huske, for eksempel? Eller Plasto gravemaskin eller en leketraktor? Eller et lekeservise eller en pakke med herlige sandleker? 
Ja, vi har kort sagt alt mulig av Plasto uteleker her. Det er bare å titte litt. Og husk: Her på Jollyroom får du prisgaranti når du handler. Så at du får Plasto-lekene dine til nettets beste pris, det kan du være helt sikker på!
 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven