Plasto

Nordiske Plasto har lang erfaring i og stor kunnskap om leketøysbransjen. Disse nærproduserte lekene (Åland) er laget av slitesterk plast som tåler vær og vind, og de er frie for ftalater, tungmetaller og andre helseskadelige stoffer. Her hos oss finner du et kjempefint utvalg av disse kvalitetslekene. Her har vi babyhusker, lære-å-gå-vogner, sandleker, barneserviser, lekebiler, lastebiler, gravemaskiner, akebrett, snøsleder, SnowBobs og mye mer! 

50 resultater.

Plasto utendørsleker til aktive barn
Nordiske Plasto er en erfaren og kunnskapsrik aktør i leketøysbransjen. Plasto sine leker er produsert på Åland og er laget av slitesterk plast som tåler vær og vind, og de er selvsagt frie for ftalater, tungemetaller og andre helseskadelige emner. 
Kjøp ditt barns Plasto uteleker her på Jollyroom 
Her på Jollyroom har vi et fint sortiment med Plasto sine kvalitetsleker for barn i alle aldre. Her har vi virkelig noe for enhver smak. Hva med en Plasto huske, for eksempel? Eller Plasto gravemaskin eller en leketraktor? Eller et lekeservise eller en pakke med herlige sandleker? 
Ja, vi har kort sagt alt mulig av Plasto uteleker her. Det er bare å titte litt. Og husk: Her på Jollyroom får du prisgaranti når du handler. Så at du får Plasto-lekene dine til nettets beste pris, det kan du være helt sikker på!