Sitteputer & Lammeskinn

Her på huset har vi et kjempestort og variert utvalg av sitteputer til barnevognen. Vi har massevis av lekre og komfortable modeller med fine mønstre og farger. I tillegg har vi gode og stilige lammeskinn barnet kan sitte på, perfekt på litt kaldere dager! Når prisene i tillegg er såpass rimelige som våre er det ikke stort å lure på her, folkens!
72 resultater.

Sitteputer & lammeskinn for en komfortabel trilletur med barna

Når man er ute og triller den lille i barnevognen er det klart man vil at hen skal sitte godt, og ikke minst holde varmen om været er litt surt. I slike tilfeller kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn. Disse barnevognstilbehørene gjør ikke bare barnets turopplevelse mer komfortabel, de blir også kledelige detaljer som piffer opp looken på barnevognen.

Massevis av lammeskinn og sitteputer til vognen her på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi massevis av gode sitteputer til barnevognen. Vi har sitteputer i alle mulige farger og med utrolig stilige mønstre og selvsagt gode tekstiler, alt sammen fra gode varemerker som tar ditt barns komfort på alvor, som BabyTEK, BabyMatex og AeroMoov.

Om du er ute etter lammeskinn til vognen din har vi selvsagt også masser av slike. Vi har både klipte og uklipte lammeskinn i flere stilige og naturlige farger.

Ta gjerne en titt på det øvrige barnevognstilbehøret vårt. Her vil du finne gode regntrekk til barnevognen, barnevognsleker den lille kan more seg med på turen og ikke minst masser av utrolig lekre vognposer!