Utemøbler

Med lekre og funksjonelle utemøbler til barna blir uteleken enda morsommere! Vi har massevis av fine utemøbler som passer perfekt til barnas lek og matpauser. Velg blant rimelige stoler, bord, og benker i plast eller tre!

Toppliste

32 resultater.

Barnevennlige utemøbler til hagen

Når utendørsleken har rast vel og lenge kan det være godt å ta en pust i bakken – og kanskje kose seg med boller og saft! I så fall er det fint å ha noen utemøbler for å gjøre det hele enda triveligere. Og jo da, klassiske hagemøbler er vel og bra de, men det er jo ekstra bra for barna om utemøblene er tilpasset deres størrelse! Det finnes jo også spesialdesignede hagemøbler som gjør det ekstra moro for barna. Piknikbord med sandkasse, for eksempel? Ja da, slike finnes! Det er massevis av herlige utemøbler barna dine kommer til å elske.

Kjøp dine barns nye utemøbler her på Jollyroom

At vi, som Nordens største online-aktør i barn & baby-bransjen har et godt utvalg av hagemøbler til barna, det sier seg selv. Her vil du finne supre piknikbord både med og uten parasoll, og med og uten sandkasse, og du vil finne dem i plast så vel som i tre.

I tillegg kan vi by på lekre solsenger og solstoler samt fine sett med mindre bord og stoler. Kort sagt: Er du på jakt etter utemøbler til barna dine har du kommet til rett sted. Og ikke minst har du kommet rett med hensyn til prisen! Her på huset får du nemlig et prisløfte når du handler. Slik kan du være sikker på at du har fått hagemøblene dine til den beste prisen online!

Om du vil maksimere utendørsleken for barna dine, ta gjerne en titt på det utrolige utvalget vårt med barnebassengersklierhusker og lekestuer i tillegg! Alt dette handler du også med prisgaranti, naturligvis, og det hele leveres fra gode og pålitelige varemerker, f.eks BestwayIntexKidKraft og Smoby!