Sandkasser

I vårt utvalg av sandkasser finner du sandkasser i utallige modeller og størrelser til barn – finn både liten og stor sandkasse, sandkasse med tak og sandkasse med lokk. Velg blant sandkasser i både tre og plast, smarte piknikbord med innebygd sandkasse, sandkasse formet som båt og smarte trekk til sandkassen.
21 resultater.

Er det på tide at barnet ditt får sin egen sandkasse?
En sandkasse er så mye mer enn bare en kasse med sand. Det er et sted hvor hele familien kan være med og la kreativiteten ta overhånd, og hvor barnet ditt kan leke med vennene sine i timevis. Det bygges, graves, rakes og kjøres – det er kun fantasien som setter grenser for leken. For de fleste små barn, er det litt av en drøm å ha sin egen sandkasse, og barnet ditt vil uten tvil elske at dere kan bygge flotte sandslott sammen, og det i deres egen hage! 

Det er flere ting som kan være lurt å tenke over, når du skal kjøpe en sandkasse til barnet ditt. Hvor mange barn (eller lekelystne voksne) skal få plass i sandkassen? Og hvordan vil du dekke til sandkassen, slik at sanden holder seg tørr når det regner, og ubudne gjester som nabokatten ikke kommer over og legger igjen en overraskelse eller to i sanden? Det er en veldig god idé å anskaffe et lokk eller et sandkassetrekk til sandkassen, for å holde den så ren og insektsfri som mulig. For deg som gjerne vil kjøpe en sandkasse til barnet ditt, men synes at det er litt liten plass i hagen, kan det også være verdt å overveie en mindre løsning, som for eksempel et vann- og sandbord, som dere kan ha på terrassen.

Velg sandkasse og tilbehør
Vi på Jollyroom elsker utelek, og tilbyr derfor en stor variasjon innenfor uteleker. Vi har store sandkasser, små sandkasser og smarte sandkasser med tak, slik at barnet ditt kan kose seg mange timer ute, uten at hen blir utsatt for direkte sollys over lengre tid. Fordelen med en sandkasse av plast, er at den er lettere å flytte enn en sandkasse av tre, og fåes i mange morsomme former. De klassiske sandkassene av tre, er det derimot mange som synes at ser ekstra flotte ut i hagen. I vårt store sortiment finner du også de såkalte 2-i-1 sandkassene, som kan fylles med både vann og sand.

Her på Jollyroom kan du være sikker på at du alltid får nettets beste pris, ettersom vi har prisløfte på alle våre produkter. Og siden det er en del ting å vurdere, er det så kjekt at du kan sitte i ro og mak og handle online. Vi har merker som BIGWoodlii , KidKraft, Smoby og Little Tikes, som har flotte sandkasser i ulike utforminger, for enhver smak. Husk også å ta en titt på vårt utvalg av artige leker til sandkassen, for eksempel gøyale former, gravemaskiner, bøtter, spader og raker. Du har kanskje en liten sandkakebaker der hjemme, som kan utfolde seg ekstra mye i en ny sandkasse, hvis det rette tilbehøret er på plass!