• pinepeak-header-1920x700.jpg

Pinepeak

Fra merket Pinepeak får vi klassiske utendørsleker for fartsglade barn! I vårt utvalg finner du Pinepeak sykler, trampoliner, tråbiler, rattkjelker, sparkesykler og en hel masse andre utendørsleker som garantert vil falle i smak!

113 resultater.

Pinepeak leker og sykler for aktive barn

Pinepeak er et ypperlig varemerke å satse på når du er ute etter barnesykler av alle slag samt rattkjelker, fotballspill og en rekke andre leketøyskategorier. Viktige stikkord i Pinepeaks produktutvikling er design, funksjonalitet og ikke minst sikkerhet. Leketøyenes ulike deler er produsert i kvalitetsmaterialer og lekene er oftest justerbare for å kunne tilpasses barn i ulike aldre og størrelser. Pinepeak er kort sagt her for barnas skyld, og for at de skal kunne leke uhindret, viltert men sikkert, det være seg om det dreier som om innedørs- eller utendørslek!

Massevis av barnesykler og leker i Jollyrooms online-sortiment

Som Nordens største nettaktør i barne- og baby-bransjen er det klart at vi tar barna og deres lek på største alvor. Her finner du barnesykler i alle varianter: vanlig barnesykkel, trehjulssykkel, sparkesykkel og løpesykkel, mange av dem med høyst morsom og barnevennlig design og samtlige levert av gode og pålitelige varemerker, som nettopp Pinepeak. Fra Pinepeak får man dessuten supre spillebord av ulike typer, som fotballbord, hockeybord og bordtennisbord, og i tillegg er det flust med herlige og sporty leker til både sommer og vinter, f.eks. skateboard, tråbiler og frekke rattkjelker.

For å si det enkelt: Er du ute etter leker og diverse annet innen sport, det være seg barnesykler, skateboards, vintersport eller sportsklær, har du kommet rett! Vi har det alt sammen, og dessuten har vi det til nettets beste pris. Her på Jollyroom får du nemlig et prisløfte når du handler, så du kan være sikker på at du har gjort et skikkelig godt kjøp!

Om du vil ha et helt og fullt innblikk i vårt enorme sortiment til barna og deres fritid, klikk deg inn på vår hovedkategori Leker på hjemmesiden!

Velkommen inn – og happy shopping!