468 resultater

1/8Neste

Sengetøy til barn & baby

Akkurat som barna må ha klær må de ha sengetøy. Og akkurat som med klærne bør det være bra saker som er slitesterke samt komfortable for den lille. Og så må sengetøyet gjerne se litt fint ut da! Og når barna blir litt større er det helt naturlig at de vil ha sengetøy de selv har valgt ut. Kanskje et sengesett med et morsomt og barnevennlig motiv fra en serie man liker spesielt godt.

Stort utvalg av sengetøy til barn & baby på Jollyroom

Som Nordens største barne- og babybutikk på nettet er det klart at vi også har et stort og bredt utvalg av sengetøy til både barn og baby. I vårt sortiment vil du finne dynetrekk, putetrekk, pledd og tepper til alle typer av barnesenger: juniorseng, sprinkelseng, barnevogn og vugge, alt sammen fra gode og pålitelige varemerker som Alice & Fox, BabyDan og Sebra.

I tillegg har vi selvsagt også laken til alle disse kategoriene, inkludert plastlaken for de små som akkurat har sluttet med bleie samt myke og beskyttende sengekanter til sprinkelsengen. Dette er gode og vatterte tøykanter du enkelt knyter fast i sprinkelsengen så barnet ditt ikke slår seg mot eller blir sittende fast mellom sprinklene. Foruten alle lakener, putetrekk og dynetrekk til barnesenger og krybber, selger vi selvsagt også komplette sengesett, både sengesett til baby og sengesett til barn.

Om du er ute etter litt ekstra innredningsdetaljer som står i stil med sengetøyet du har kjøpt til barnet ditt, ta gjerne en titt på all den herlige barneromsinnredningen vår også. Her vil du finne massevis av gardiner og rullgardiner, tepper og pledd, lekre og barnevennlige puter og mye, mye mer! Selvsagt vil du også finne det til nettets beste pris. Her på huset får du nemlig prisgaranti!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven