Nå nye høyder med en trampoline! Vi har trampoliner med sikkerhetsnett i ulike modeller og størrelser – både runde, ovale og rektangulære trampoliner, nedgravde trampoliner og praktiske tilbehør, som stige, fjæringer og overtrekk.
90 resultater.

Hvilken trampoline er best for din hage?
Både terrenget og størrelsen på hagen din avgjør hvilken trampoline som er best for deg. Felles for alle trampoliner, er at de bør monteres på en jevn gressflate, med god plass rundt. Har du en ujevn plen, kan du grave der trampolinebeina skal stå, og på den måten jevne ut underlaget.
 

Hvilken fasong skal man velge på trampolinen?
En rund trampoline er alltid et sikkert valg. Den runde formen gir en stødig og solid ramme, med jevnt spente fjærer, som gjør at du alltid lander mot midten. En rektangulær eller oval trampoline har derimot en langstrakt hoppeduk, noe som gir deg bedre kontroll og gjør dem ekstra egnet for triks.
 

Trenger man forankringssett og overtrekk til trampolinen?
Om du bor ved kysten eller et sted med mye vind, eller du har en nedgravd trampoline, er det en fordel å forankre trampolinen med et forankringssett. Et overtrekk er ikke nødvendig for å beskytte mot regn, men anbefales særlig for trampoliner i plassert i nærheten av skogsområder og lignende.


Må man ha sikkerhetsutstyr til trampolinen?
Med sikkerhetsutstyr til trampolinen, minsker du faren for at noen skades. Et sikkerhetsnett hindrer at man faller av, og gir også mulighet for å hoppe med baller og lignende på trampolinen. Med mindre du har en nedgravd trampoline, anbefaler vi å kjøpe med en stige, så alle kommer seg trygt opp.