Trampoliner

Nå nye høyder med en trampoline! Vi har trampoliner med sikkerhetsnett i ulike modeller og størrelser – både runde, ovale og rektangulære trampoliner, samt nedgravde inground trampoliner. Velg blant trampoliner fra kjente varemerker som BERG og Exit, og praktiske deler som stige, fjæringer, overtrekk og nett.
39 resultater.

Hvor stor trampoline skal man kjøpe?

Trampolinens størrelse bør tilpasses den tilgjengelige plassen og din families behov, men vi anbefaler vanligvis en diameter på 2,4 til 4,3 meter. Felles for alle trampoliner, er at de bør monteres på en jevn gressflate, med god plass rundt. Har du en ujevn plen, kan du grave der trampolinebeina skal stå, og på den måten jevne ut underlaget.

Når skal man sette opp trampolinen?

Det er en sesong for alt, og trampoliner er intet unntak. Den beste tiden å sette opp trampolinen på, er om våren når det har blitt varmere i været. Deretter kan trampolinen fint stå ute gjennom sommeren og ut på høsten. Men en god trampoline innendørs, kan forvandle en hvilken som helst dag til en perfekt hoppedag, uansett om det regner eller er sol ute. Før du setter opp trampolinen, bør du sørge for at bakken er tørr og fri for søppel eller andre løse gjenstander. Sjekk også været og forsikre deg om at det ikke er kraftig uvær eller storm på vei.

Hvordan måler man en trampoline?

Hvis du måler trampolinen din nøye, kan du finne reservedeler til den, som matter, kantbeskyttere, sikkerhetsnett og overtrekk som passer perfekt

En rund trampoline måler du diameteren på, fra kant til kant. En rektangulær trampoline måler du fra det ene hjørnet til det motsatte, på lengden og på bredden. Og ikke glem å måle høyden, om du vil ha nett til trampolinen.

Det er verdt å merke seg at det er forskjell på rammestørrelsen og størrelsen på selve hoppeduken. Hoppeduken er mindre, på grunn av plassen som fjærene på trampolinen tar opp. Mål derfor selve hoppeduken for å få den virkelige hoppeflaten.

Hvilken form skal man velge på trampolinen?

En rund trampoline er alltid et sikkert valg. Den runde formen gir en stødig og solid ramme, med jevnt spente fjærer, som gjør at du alltid lander mot midten. En rektangulær eller oval trampoline har derimot en langstrakt hoppeduk, noe som gir deg bedre kontroll og gjør dem ekstra egnet for triks.

Hvilken trampoline er best i test?

Når man snakker om en best i test trampoline handler det ikke bare om god sprett. Det handler også om sikkerhet, holdbarhet og så klart behov og budsjett I vårt utvalg finner du flere forskjellige trampoliner fra populære og pålitelige varemerker som BERG, Exit, Plum og Pinepeak.

En gjenganger blant best i test trampoliner er en trampoline med nett, som holder hopperen trygt innenfor grensene på trampolinen. Rektangulære trampoliner får også ofte høye poengsummer, for sin profesjonelle feel og prestasjonsevne. Før du bestemmer deg, bør du lese anmeldelser, sette deg inn i sikkerhetsklassifiseringer og sjekke feedback fra faktiske brukere.

På Jollyroom skjønner vi at en trampoline er mer enn bare en lekeplass, så velg klokt, mål nøye og hopp inn et supert sortiment som passer familien din perfekt. Uansett om det er en stor trampoline til den vordende turnerer eller en liten trampoline til innendørs bruk, har vi et godt alternativ.