Trampoliner

Er det egentlig noen som kan dy seg når det står en fristende trampoline i hagen? Hos oss finner du trampoliner som garantert tar fram barnet i både liten og stor. Samtlige av våre trampoliner er så klart trygge å bruke!
19 resultater.

En trampoline i hver hage!
Å hoppe på trampoline er et av mange gode barndomsminner blant barna, og det er kanskje det nærmeste man kommer å fly når man er liten. Gi barna tilgang til en stor og fantastisk lekeplass i hagen, med både sikkerhetsnett og stige, så kan de hoppe, fly og gjøre kule triks på trampolinen i evigheter. En trampoline stimulerer ikke bare lattermusklene, men også balansen og hele kroppen. På store trampoliner finnes det plass til både venner og familie, så alle kan være med i leken!
 

Trampoliner med sikkerhetsnett og stiger
Når barna har vokst seg fra det oppblåsbare hoppeslottet og små innendørstrampoliner, er det på tide å finne den store trampolinen til hagen! Når du kjøper en trampoline, er det verdt å tenke på om den skal være nedgravet i bakken, eller om du heller vil ha en stige – og passer det best med en rund eller firkantet trampoline? Sørg også for at du får med et sikkerhetsnett til trampolinen! Finn den perfekte løsningen for akkurat din familie, med eller uten stige, og i rett form og størrelse. Trampoliner og tilbehør finnes nemlig i uendelig mange varianter, særlig fra populære merker som Pinepeak, Salta Trampolines og BERG. Men hvorfor stoppe ved en trampoline? På Jollyroom finner du et stort utvalg av leker til hagen, med alt fra lekestuer og husker, til sklier og sandkasser – alt for at du skal kunne lage en kjempemorsom lekeplass i hagen!