175 resultater

1/3Neste

Morsomme tråbiler og gåbiler til barna

De fleste barn elsker fart og spenning, og en gåbil er intet unntak! Det er supergøy å suse avsted i stuen eller i hagen på en tråbil eller gåbil, men husk at det er enda fler fordeler med leketøyet! Når barna trår igang pedalene eller løper bilen avgårde med egen kraft utvikles deres motoriske ferdigheter og stedsans, og de bygger opp muskler og koordinasjonsevne.

I jakten på barnets første bil er det viktig at du vet forskjellen på en tråbil og en gåbil. Gåbiler er nemlig den lille modellen som passer til mindre barn som kan sitte og sparke seg frem til mamma og pappa. En tråbil eller trampetraktor, som også er en populær modell, er derimot en litt større utgave hvor barnet kan tråkke på pedalene og suse rundt i hagen eller på sykkelstien! Felles for begge typene er at man ofte har mulighet for å ta med leketøy og bamser på turen, enten under setet eller på tilhengeren, til stor glede for både lekene og barnet!

Massevis av raske trå- og gåbiler til barn

På Jollyroom har vi et variert og bredt utvalg av trå-og gåbiler. Her kan foreldre som elsker design finne en retro gåbil fra Mini Speeders, og for de som elsker landlig idyll og jord under neglene finnes det kule trampetraktorer fra John Deere. Uansett hvilken bil ditt barn foretrekker kan dere finne gokart, gåbil eller tråbiler som faller dere i smak i vårt store utvalg som strekker seg fra stilige gokarts fra BERG og Pinepeak til traktorer med pedaler og fargerike gåbiler fra Little Tikes.

Når du handler på Jollyroom kan du alltid være sikker på at du får den beste prisen online, da vi har prisløfte på alle våre produkter! Vi har også et stort utvalg av sykler, sparkesykler og hjelmer, så det er både leker og sikkerhet i fokus.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven