29 resultater

Philips Avent tåteflasker, babycalls og brystpumper

Har dere en liten baby der hjemme, og i tillegg ikke alltid så god tid? Ja, slik er det å være forelder! Men selv om vi naturligvis er forberedt på å legge all vår energi på barna og deres behov uansett omstendighetene, skader det jo ikke å skaffe seg noen hjelpemidler som kan gjøre hverdagen littegrann enklere!

Dette er noe varemerket Philips Avent har full forståelse for, og ikke minst kompetanse på. Fra Philips Avent får man supermoderne og trygge babycalls, gode ammeinnlegg til den ammende moren samt både manuelle og elektroniske brystpumper, for ikke å glemme de gode Philips Avent tåteflaskene!

Philips Avent er kort sagt noe av en venn i hverdagen for småbarnsforeldre!

Godt utvalg av Philips Avent på jollyroom.no

Siden vi på Jollyroom i all beskjedenhet liker å se oss selv som en del av barnefamilien har vi sørget for å ha et godt utvalg av Philips Avent-varer. Hos oss vil du finne gode Avent flasker, Philips Avent babycall, Philips Avent brystpumpe, ammeinnlegg, flaskesmokker, steriliseringsposer, Philips Avent brystvortekrem til deg som ammer, og ikke minst supersøte og praktiske babykopper så den minste kan holde på litt selv når hen har blitt stor nok til det!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment med ting og tang til babyen. Her vil du finne alt du og minien kan tenkes å behøve, fra stellebord og bleiebøtter til potter og babyklær!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven