Barnesikring

Med praktiske sikkerhetsprodukter til hjemmet, gir du barna en trygg plass å utforske og leke på. På Jollyroom har vi et stort sortiment av barnesikringsprodukter, med både sikkerhetsgrinder, pustealarmer, babycalls og mye mer.
225 resultater.

Barnesikring av hjemmet – en nødvendighet
For de aller minste barna, er verden rett nok et eneste stort eventyr. Men uten at de vet det selv, er den også full av farer. Derfor er barnesikring av hjemmet noe vi foreldre må sørge for. En peisgrind, en barnegrind, en trappegrind, barnesikring til komfyren, barnesikring til vinduer, barnesikring til skap, for ikke å glemme babycalls – listen er lang, men det må til!

Alt av barnesikring finner du på jollyroom.no
Her på Jollyroom tar vi barnas velvære og trygghet på største alvor. Derfor har vi et stort utvalg av varer i vårt sortiment for barnesikring. Vi tør faktisk garantere at dere vil finne det dere trenger her. En BabyDan barnegrind? En peisgrind, trappegrind eller barnegrind? Sikring til skap, komfyrer og vinduer, en god og moderne babycall? Vi har alt dette her, det er bare å klikke seg litt rundt!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment med babyutstyr i tillegg. Her har vi alt fra potter og febertermometre til matstoler og smokker, alt sammen levert av de gode varemerkene du kan stole på, som BabyBjörn og Tommee Tippee, bare for å nevne et par!

Happy shopping!