Elbiler & Elkjøretøyer

Unna vei, her kommer det unger på hjul! Sjekk ut de knalltøffe elbilene vi har å by på her i vårt store sortiment, helt perfekte til små fartsgale bilentusiaster! Hva med en råtøff elbil fra Mercedes f.eks, eller Audi, eller en herlig firhjuling. Eller er det elmotorsykler dere er ute etter, eller supre eltraktorer? Slapp av, vi har alt sammen. Vi har til og med noen elleville Frozen el-motorsykler! Kult, eller hva? Og bare vent til du ser prisene, de er nettets beste! Velkommen inn!

Toppliste

145 resultater.

Barnets første el-bil

Når man er 3 år gammel og ser alle de store barna suse forbi på sykler, sparkesykler og gokarts kan det være vanskelig å følge med, men med en elektrisk bil til barn kan selv de små være med ute og leke på veien. De er nok ikke de raskeste, men hvem trenger vel høy fart når man kan cruise stille og rolig rundt i en superkul elbil, og få alle misunnelige blikk på seg. Ut over at elbilene er superkule kan man i en tidlig alder lære litt om trafikken og fargenes betydning – rødt betyr kjør, og grønt betyr stå stille – eller var det kanskje omvendt?

Stort utvalg av tøffe el-biler til barn

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av kule elbiler- og el-kjøretøyer til barn. Vi har alt fra en tøff liten elmotorsykkel og ATV-er til Jeeps med plass til både ett og to barn, alle sammen elektriske så barna kan kjøre helt selv. Noen av modellene har dessuten også fjernkontroll så foreldrene kan kjøre elbilen frem til barna er store nok til å gjøre det selv!

Er man mer offroad-typenkan det løses med en robust el-traktor, og vi har til og med elkjøretøy utformet som fly for dem som ønsker litt mer luft under vingene. Vi har massevis av forskjellige modeller og farger på el-bilene og el-motorsyklene, fra merker som Alex’s Garage, Smoby, Mercedes og BMW samt mange fler, så de små kan ta seg en kjøretur i en elbil som ser akkurat ut som mammas eller pappas bil.