Barnesykler

Lær barnet å sykle på en tøff og morsom sykkel! Hos oss finner du både barnesykler med støttehjul og større sykler til junior. Velg blant sykler i utallige modeller og størrelser, fra 10 til 12, 14, 16, 18, 20, 22 og 24 tommer.
137 resultater.

På tide å kjøpe sykkel til barnet ditt?
Den første sykkelen er ofte et kjært minne for både foreldre og barn. Selv som voksen, husker du sikkert stoltheten du følte da mamma eller pappa slapp taket, og lot deg sykle på egen hånd – og det var jo all grunn til å være stolt også! Å lære seg å sykle, er et stort steg i utviklingen av den selvstendigheten vi alle ønsker for barna våre.

Akkurat når det er på tide å kjøpe den første barnesykkelen, varierer selvsagt. Du som forelder kjenner barnet ditt best, og ingen er bedre i stand til å bedømme saken enn deg. Men i utgangspunktet er de fleste barn klare til å prøve en vanlig barnesykkel med to hjul, når de er mellom 2,5 og 4 år gamle. Det virker kanskje tidlig, men det er flere fordeler ved å gå til anskaffelse av en barnesykkel, og begynne treningen med barnet ditt, allerede i denne alderen. En av fordelene gjelder det praktiske: Hvis barnet ditt trenger hjelpemidler som støttehjul, er utvalget større for mindre barnesykler, enn for sykler til barn i skolealder. Noe annet å merke seg, er at barnets største utfordring ikke nødvendigvis er motorikken, men nervøsiteten som kan oppstå når man sykler for første gang og frykten for å skade seg. Små barn tenker mindre på slike ting, og er derfor mindre engstelige enn større barn, når de setter seg på barnesykkelen. For små barn, kan derfor sykkeltilvenningen være en hel del enklere, enn for litt større barn.

Hvilken barnesykkel er best?
Sykler for barn finnes i mange forskjellige størrelser og stiler. Som alt annet når det kommer til barn, er det veldig individuelt hvilken sykkel som er best – det kommer an på barnets behov og selvsagt også barnets høyde. Her på Jollyroom kan du sammenligne valgmulighetene dine i fred og ro, mens du leter etter den riktige sykkelen til barnet ditt. Du kan også kjøpe forskjellige sykkeltilbehør, som gjør barnesykkelen enda morsommere og ekstra personlig. Vi har også sykkelhjelmer til barn, som beskytter hodet optimalt når balansen svikter.

I utvalget ovenfor har vi samlet barnesykler på 12 tommer, 14 tommer, 16 tommer og 20 tommer. Du kan velge mellom alt fra tradisjonelle barnesykler, til en stilig guttesykkel eller jentesykkel, fra et av våre populære varemerker. Ta gjerne en titt på vårt brede sortiment av løpesyklertrehjulssykler og sparkesykler for barn også, som alle er perfekte for morsom utendørslek!

Her på Jollyroom får du dessuten et prisløfte når du handler. På den måten kan du alltid føle deg sikker på at du har kjøpt barnets nye sykkel til en gunstig pris.