Barnesykler

Her ser du vårt supre utvalg av barnesykler til barn i alle aldre. Vi har stilige og gode modeller for både jenter og gutter, med og uten barnemotiver og støttehjul, alle sammen naturligvis fra gode merker du kan stole på!
86 resultater.

På tide å kjøpe sykkel til barnet ditt?

Den første sykkelen er ofte et kjært minne for både foreldre og barn. Selv som voksen husker du sikkert stoltheten du følte når mamma eller pappa slapp taket og lot deg sykle på egen hånd – og det var jo all grunn til å være stolt også! Å lære seg å sykle er et stort steg i utviklingen av den selvstendigheten vi alle ønsker for barna våre.

Akkurat når det er på tide å kjøpe den første barnesykkelen varierer selvsagt. Du som forelder kjenner ditt barn best, og ingen er bedre i stand til å bedømme i saken enn deg. Men i utgangspunktet er de fleste barn klare til å prøve en vanlig barnesykkel med to hjul når de er mellom 2,5 og 4 år gamle. Det virker kanskje tidlig, men det er flere fordeler ved å gå til anskaffelse av en barnesykkel og begynne treningen med barnet ditt allerede i denne alderen. En av fordelene gjelder det praktiske: Om ditt barn trenger hjelpemidler som støttehjul er utvalget større for mindre barnesykler enn for sykler til barn i skolealder. Noe annet å merke seg er at ditt barns største utfordring ikke nødvendigvis er motorikken, men nervøsiteten som kan oppstå ved tanken på at det kan være vanskelig å sykle, eller at man kan skade seg. Og små barn, de tenker mindre på slikt og er derfor mindre engstelige enn større barn når de setter seg på barnesykkelen, og dette kan gjøre sykkeltilvenningen en hel del enklere.

Hvilken barnesykkel er best?

Sykler for barn finnes i mange forskjellige størrelser og stiler. Som alt annet når det gjelder barn er det veldig individuelt hvilken sykkel som er best, det kommer an på ditt barns behov og selvsagt høyde. Hos Jollyroom kan du sammenligne valgmulighetene dine i fred og ro online når du leter etter riktig sykkel til barnet ditt, og du kan kjøpe sykkeltilbehør som gjør barnsykkelen morsommere og ekstra personlig. Vi har også sykkelhjelmer til barn som beskytter hodet optimalt når balansen svikter.

I utvalget ovenfor har vi samlet barnesykler på 12 tommer, 14 tommer, 16 tommer og 20 tommer. Du kan velge mellom alt fra tradisjonelle barnesykler til en stilig guttesykkel eller jentesykkel fra et av våre populære varemerker. Ta også gjerne en titt på vårt brede sortiment med løpesyklertrehjulssykler og sparkesykler for barn, de er alle perfekte for morsom utendørslek!

For å sikre at du får en billig sykkel får du hos oss et prisløfte på alle barnesykler i sortimentet. Slik kan du alltid føle deg sikker på at du har kjøpt sykkelen til den beste prisen på nettet.