Crocs

Crocs Kids Handle It Gummistøvler, Quartz

Best i test
2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg størrelse
Velg farge: Beige
2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Praktiske Kids Handle It gummistøvler fra Crocs med håndtak på toppen for enkel av- og påtaking. Med disse skoene kan barnet ditt plaske rundt i sølepytter uten å bli våt!

- Vanntette.
- Reflekterende detaljer.
- Mønstret yttersåle for godt bakkegrep.
- Formstøpt materiale som gjør dem lette og komfortable.
- Crocs gummistøvler Handle It ble kåret til Best i test av Testfakta i 2013. De vurderte åtte forskjellige gummistøvler for lekkasje, aldring, sålefleksibilitet og støvelkonstruksjon, og Handle It kom ut som vinneren! I 2016 toppet Handle It nok en gang testen, denne gangen av norske best-i-test.nu, som ga støvelen vurderingen 4,5/5!
- Obs: Støvlene er smale i skaftet.

- Materiale: termoplast.

Art:  10250257

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Vedlikeholdsinstruksjoner Vi anbefaler at våte gummistøvler lufttørkes. Vi anbefaler ikke at de tørkes ved panelovn eller i tørkeskap, ettersom materialet kan være følsomt for varme og dermed skades.
Egenskaper Refleksdetaljer
Vanntett
Materiale Materiale: termoplast.

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data