Ståbrett

Med et ståbrett kan eldre søsken enkelt kjøre med på vognen. Her finner du stabile ståbrett for barn opptil 5 års alder. Velg blant universelle søskenbrett uten sete, søskenbrett med fastmontert sete og ståbrett med avtakbart sete
30 resultater.

Et søskenbrett til barnevognen for slitne bein

Når man er ute og triller med barna, og den største kanskje blir litt sliten i beina, kan det være godt å ha et ståbrett å ty til. Et ståbrett fester du enkelt på barnevognen din, og har med det fikset et supert sted eldstemann kan stå og slappe av litt. Det finnes også seter man kan feste på søskenbrettet – om man er ekstra sliten!

 

Finn et ståbrett til barnevognen din her på Jollyroom

På Jollyroom har vi et fint og variert utvalg av ståbrett til barnevognen. Vi fører ulike modeller med forskjellige designs, alle sammen fra gode merker som Easy Rider, Lascal og Bumprider. Selvsagt har vi også seter til søskenbrettet. Dette er komfortable seter, som er utstyrt med sele for sikkerhetens skyld, og som enkelt festes på ståbrettet i en håndvending.

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget av barnevognstilbehør. Her finner du mobil- og koppholdere, regntrekk og myggnett til barnevognen, gode sitteputer og lammeskinn og mye, mye mer!