31 resultater

Et søskenbrett til barnevognen for slitne små bein

Når man er ute og triller med barna og den største kanskje blir litt sliten i beina kan det være godt å ha et ståbrett å ty til. Et ståbrett fester du enkelt på barnevognen din og har med det fikset et supert sted eldstemann kan stå og slappe av litt. Det finnes også seter man kan feste på søskenbrettet – om man er ekstra sliten!

Finn et ståbrett til barnevognen din her på Jollyroom

På Jollyroom har vi et fint og variert utvalg av ståbrett til barnevognen. Vi fører ulike modeller med forskjellige designs, alle sammen fra gode merker som Easy Rider, Lascal og Bumprider. Selvsagt har vi også seter til søskenbrettet. Dette er komfortable seter som er utstyrt med sele for sikkerhetens skyld, og du fester dem på ståbrettet i en håndvending.

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget av barnevognstilbehør. Her finner du mobil- og koppholdere, regntrekk og myggnett til barnevognen, gode sitteputer og lammeskinn og mye, mye mer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven