Ståbrett

Her finner du praktiske og morsomme ståbrett til storesøster eller storebror, som kanskje ikke alltid er like motiverte til å gå helt til barnehagen! Vi har fine og rimelige modeller som er lette å bruke, og som holder lenge. Ta en titt da vel, hverdagen din som forelder er bare et klikk unna å bli litt enklere!

31 resultater

Et søskenbrett til barnevognen for slitne små bein

Når man er ute og triller med barna og den største kanskje blir litt sliten i beina kan det være godt å ha et ståbrett å ty til. Et ståbrett fester du enkelt på barnevognen din og har med det fikset et supert sted eldstemann kan stå og slappe av litt. Det finnes også seter man kan feste på søskenbrettet – om man er ekstra sliten!

Finn et ståbrett til barnevognen din her på Jollyroom

På Jollyroom har vi et fint og variert utvalg av ståbrett til barnevognen. Vi fører ulike modeller med forskjellige designs, alle sammen fra gode merker som Easy Rider, Lascal og Bumprider. Selvsagt har vi også seter til søskenbrettet. Dette er komfortable seter som er utstyrt med sele for sikkerhetens skyld, og du fester dem på ståbrettet i en håndvending.

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget av barnevognstilbehør. Her finner du mobil- og koppholdere, regntrekk og myggnett til barnevognen, gode sitteputer og lammeskinn og mye, mye mer!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>