• Sebra-header-1920x700.jpg

Sebra

Sebra er et dansk selskap som designer og produserer møbler, sengetøy og annet tilbehør til barn og barnerom. De tilbyr moderne design og innovative farger, kombinert med eldre håndverksformer som hekling og strikking. En stor del av kolleksjonen er håndlaget, og produktene lages av naturlige materialer som tre, ull og bomull. Sebras produkter appellerer til barnas fantasi, samtidig som de tilfredsstiller foreldrenes ønsker om kvalitet og kreativitet. Hos Jollyroom finner du et stort utvalg av Sebra juniorsenger, barnemøbler, barneinnredning og leker.

184 resultater.

Flott dansk design på barnerommet

I mer enn 10 år har Sebra designet kvalitetsmøbler, leker og tilbehør til barn og barnerom. Med mange håndlagde produkter med innslag av hekling og strikking i flotte naturmaterialer som treverk og bomull gir det barnerommet en moderne og samtidig koselig følelse. Duse farger, dyremønster og artig utforming er noe som går igjen i den danske designen fra Sebra. Det gjør det enklere å innrede det perfekte barnerommet, og med høy kvalitet vil det mest sannsynlig være et rom både voksne og barn vil tilbringe mye tid i.

Stort utvalg fra Sebra hos Jollyroom

Uansett hva du er på jakt etter til barnerommet er det stor sannsynlighet at Sebra har designet det og at du finner det hos oss her på Jollyroom. Enten det er en stilig juniorseng som barnet kan vokse i, en flott lekematte som barnet kan ligge på, praktiske oppbevaringsløsninger som gjør det lettere å holde rommet ryddig eller noen morsomme innredningsdetaljer som gir rommet det lille ekstra, ja så finner du det hos oss!

Og muligens det beste? Ja, det er at vi har prisløfte på hele sortimentet, samt åpent kjøp i 365 dager! På den måten kan du føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp!