Sparkesykler & Kickbikes

Sparkesykler er et praktisk alternativ for barna, og de er ypperlige om man liker å trikse litt! Vi har et supert utvalg av kickbikes i alle mulige designs og størrelser, samtlige levert fra gode merker dere foreldre kan stole på!

Toppliste

112 resultater.

Sparkesykler i forskjellige modeller til forskjellige barn

Når barna har blitt litt større er ikke en vanlig barnesykkel nødvendigvis nok lenger, man vil utfordre seg selv og oppleve litt fart og spenning. Valget kan falle på et skateboard, f.eks, eller en sparkesykkel, også kalt kickbike! Det er massevis av fine kick bikes der ute, både til normal ferdsel og til mer heftig triksing! Uansett, med en sparkesykkel er sjansene veldig store for at barnet ditt vil komme til å more vettet av seg!

Sparkesykler og kick bike finner du hos Jollyroom

Vi på Jollyroom elsker barn, og vi har selv vært barn, og vi husker hvor morsomt det var med barnesykler av alle slag, deriblant også sparkesykler. Derfor er det at vårt kickbike- og sparkesykkelutvalg er såpass bredt og godt! Her finner du trikse sparkesykler så vel som mer klassiske sparkesykler, ja du finner til og med el sparkesykler her hos oss, og samtlige av dem leveres naturligvis av gode merker, f.eks. Stiga, og de selges til deg med et prisløfte!

Ikke glem å titte litt i leketøysutvalget vårt med samme du er her. Her vil du garantert finne akkurat det du er ute etter til barnet ditt, det være seg om det er LEGO, tv-spill eller en klassisk togbane fra Brio!

Velkommen inn!