107 resultater

1/2Neste

Sparkesykler i forskjellige modeller til forskjellige barn

Når barna har blitt litt større er ikke en vanlig barnesykkel nødvendigvis nok lenger, man vil utfordre seg selv og oppleve litt fart og spenning. Valget kan falle på et skateboard, f.eks, eller en sparkesykkel, også kalt kickbike! Det er massevis av fine kick bikes der ute, både til normal ferdsel og til mer heftig triksing! Uansett, med en sparkesykkel er sjansene veldig store for at barnet ditt vil komme til å more vettet av seg!

Sparkesykler og kick bike finner du hos Jollyroom

Vi på Jollyroom elsker barn, og vi har selv vært barn, og vi husker hvor morsomt det var med barnesykler av alle slag, deriblant også sparkesykler. Derfor er det at vårt kickbike- og sparkesykkelutvalg er såpass bredt og godt! Her finner du trikse sparkesykler så vel som mer klassiske sparkesykler, ja du finner til og med el sparkesykler her hos oss, og samtlige av dem leveres naturligvis av gode merker, f.eks. Stiga, og de selges til deg med prisgaranti!

Ikke glem å titte litt i leketøysutvalget vårt med samme du er her. Her vil du garantert finne akkurat det du er ute etter til barnet ditt, det være seg om det er LEGO, tv-spill eller en klassisk togbane fra Brio!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven