• BARNEVOGNSGUIDE

  Velkommen, foreldre! Her vil dere finne nyttig informasjon på veien mot en ny barnevogn til familien. Hvilke modeller som finnes, hva som kjennetegner dem og hvilke bruksområder de har.

 • KJØPEGUIDE
  En barnevogn er ikke et lite innkjøp. Tingene å tenke på er mange: pris, bruksområde, funksjoner, størrelse og naturlig nok stil. Her er noen generelle tips og ting å tenke på.

 • SPØRGSMÅL & SVAR
  Å finne den rette barnevognen er ikke alltid så lett. Det kan føles litt som å ta seg frem i en jungel. Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene folk har når de er ute etter ny vogn.

 • DUOVOGN
  Dette er en barnevognsmodel med separat sittedel og liggedel, som du kan veksle mellom etter behov. Duovogner er dermed vogner med lang brukstid, og de har ofte en sporty og moderne design.

 • KOMBIVOGN
  Kombivognen har en fastmontert sittedel med justerbar rygg, og brukes sammen med en løs liggebag. Slik får vognen lang brukstid og kan fungere hele barnevognsperioden.

 • TRILLE
  En meget nett og hendig barnevognstype. Trillene veier lite, blir kompakte og små når de klappes sammen og egner seg fint i trange bymiljøer og på reisefot.

 • SPORTSVOGN
  En praktisk barnevognstype til hverdagsbruk. Som navnet tilsier har sportsvognen ofte en sporty og nett design. Hva funksjonalitet angår ligger den mellom de enkle trillene og de mer robuste duo- og kombivognene.

 • SØSKENVOGN
  For familier med tvillinger eller søsken i nær alder. Søskenvognene kan ha ulike designs, med varierende type seteplassering og kombinasjonsmuligheter. Visse modeller kan også brukes med både sittedel og liggedel.

 • SYKKEL-, SKI-, OG JOGGEVOGN
  I sportskategorien finner vi joggevogner og sykkelvogner. Dette er fullgode hverdagsvogner, bare med ekstrafunksjoner som gjør dem egnet til sporty aktiviteter sammen med barna.

 • VOGNPOSER
  Hos Jollyroom finner du et av Nordens største tilbud på vognposer for trilleturen med barnevogner.

 • BARNEVOGNSTILBEHØR
  Nordens største tilbud på barnevognstilbehør.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven