•  

  Guide

  Kjøpsguide for trampoliner

  Hvilken trampoline skal man kjøpe? Les vår trampolineguide og la den veilede deg til rett kjøp. Tenk på hvor stor eller liten  trampoline dere vil ha, hvordan hagen deres ser ut, hvem som skal hoppe på trampolinen og hvilke sikkerhetshensyn dere må ta. Prioriter sikkerhet og kvalitet for langvarig lekeglede! 

   

 • Hva må jeg tenke på når jeg skal kjøpe trampoline?

  Når du skal kjøpe trampoline kan det være greit å tenke på hvilken størrelse og form du ønsker, samt hvilken størrelse og form du kan ha på stedet du har tenkt å plassere den. For å sikre en så trygg hopping som mulig, er det viktig å plassere trampolinen på et godt sted. Husk at det skal stå på et helt flatt underlag, hvor underlaget er fast nok til å tåle trykket som skapes når man hopper på trampolinen. I tillegg skal det være fritt for stubber, steiner og lignende under trampolinematten, siden man kan komme ganske dypt når man hopper. Det bør heller ikke være noen trær med lange greiner i nærheten, slik at man ikke risikerer å hoppe inn i greinene.

 • Hvilken trampoline skal man kjøpe?

  Det finnes flere forskjellige typer trampoliner, sannsynligvis flere enn du visste. Nedenfor går vi gjennom de ulike typene slik at du kan velge den som passer deg og din familie best!

 • Hvor mye koster en trampoline?

  Hvor mye en trampoline koster varierer. Les videre og få kunnskapen som lar deg ta en klok beslutning når du skal velge barnas første trampoline!

 • Hvor stor trampoline skal man kjøpe?

  Hvor stor trampoline man bør kjøpe avhenger av barnets alder, og så klart hvor stor hage man har. Riktig størrelse gjør leken både morsommere og sikrere! 

 • Studsmatteguide_580x364_Rund Studsmatta.png
 • Rund trampoline

  Den runde trampolinen er den desidert vanligste trampolinen. Fordelen med denne trampolinen er at man alltid trekkes mot midten når man hopper, noe som reduserer risikoen for å lande utenfor.

   

 • Studsmatteguide_580x364_Rektangulär Studsmatta.png
 • Rektangulær trampoline

  Den rektangulære trampolinen gir større hoppeflate og skaper ofte litt høyere sprett enn på de andre mattene. Den rektangulære formen gjør også at hopperen alltid trekkes mot midtlinjen.

   

 • Studsmatteguide_580x364_Oval Studsmatta.png
 • Oval trampoline

  Den ovale trampolinen er en kombinasjon av formene over, og som kan tilby en litt høyere sprett enn en rund trampoline, men likevel bringe barna mer mot midten.

   

 • Studsmatteguide_580x364_Nedgrävd Studsmatta.png
 • Inground trampoline

  En inground trampoline er en nedgravd trampoline, hvor hoppeduken er på bakkenivå. Den nedgravde trampolinen kan være et tryggere alternativ, ettersom det fjerner risikoen for å falle av trampolinen. For å kunne ha en nedgravd trampoline må du sørge for at bakken der den skal være kan graves lett, slik at gropen blir dyp nok.

   

 • Studsmatteguide_580x364_Liten Studsmatta.png
 • Liten trampoline

  Oppdag fordelene med en liten trampoline - et godt valg til små hager og små barns hoppeglede! 

   

 • Hva må jeg tenke når det gjelder sikkerhet?

  Når det kommer til sikker hopping, er det som nevnt greit å sørge for at du har plassert trampolinen på et trygt og stabilt sted. Ellers er det greit å ha regler som å bare hoppe én person om gangen og unngå å ha baller og andre leker på trampolinen som kan forårsake skade dersom man lander på dem. Vi anbefaler også alltid å ha et sikkerhetsnett på alle trampoliner over bakken.

 • Hva er forskjellen på de dyre og de billige trampolinene?

  Hoppkvalitet og sprett er de tingene som påvirkes mest av ulike budsjettklasser, da kvaliteten på fjærer danner en forskjell i hoppopplevelsen. I tillegg til det, kan ting som tykkelsen og holdbarheten til kantbeskytterne og utformingen av sikkerhetsnettene påvirkes.

 • Shopp etter pris

 • Populære varemerker

 •  

  Et uendelig morsomt og spennende format for lek i hagen! 

  Som forelder er det naturlig at man vil gi barna sine muligheten til å nyte morsom og trygg utendørslek. En trampoline virker også  positivt på barns inspirasjon og aktivitetsnivå. Ved å oppmuntre dem til å bruke mer tid utendørs med hoppielek, kan du fremme en aktiv livsstil. En trampoline i hagen er et populært valg for mange familier, men det er ikke alltid så lett å vite hvilken trampoline man bør kjøpe, hvor mye de forskjellige modellene koster og hilken størrelse man bør ha. Så la oss bidra til et klokt kjøp med vår trampolineguide!  


 • Hvor stor trampoline skal man kjøpe? 

  Når du vurderer å kjøpe en trampoline, er det viktig å tenke på størrelsen på hagen din og alderen på barna dine. En stor trampoline kan være vanskelig å ha kontroll på for små barn, mens en for liten trampoline kan begrense boltreplassen på ugunstig vis. Mål opp hagen din nøye og velg en trampoline som passer - det viser seg kanskje at du bør ha en rektangulær, oval eller nedgravd trampoline. 

   


 • Hvilken trampoline skal man kjøpe?

  Det finnes en del forskjellige modeller når det gjelder trampoliner: oval, liten, stor, rektangulær, rund og så videre. Men hvilken passer best? Modeller med en robust ramme og en hoppeduk av god kvalitet kommer til å være mer holdbare og sikre for barna dine. Sørg alltid for at trampolinen har et sikkerhetsnett, slik at barna dine ikke skader seg under hoppingen. I vår trampolineguide viser vi deg flere forskjellige modeller med gode sikkerhetsfunksjoner.  

   


 • Sikkerhet og holdbarhet først.

  Uansett hvilken trampoline du velger, er sikkerheten for barna dine det viktigste. Sørg for å følge produsentens instruksjoner for montering og bruk, og hold alltid oppsikt med barna dine når de bruker trampolinen. Når du har funnet den perfekte trampolinen via vår trampolineguide, kan du også vurdere å skape en sikker sone rundt den. En gressplen gir et mykt underlag, men for å sikre ytterligere, kan det være smart å legge ut gummimatter i tillegg. I noen tilfeller kan en nedgravd trampoline være et godt valg, om dere har mulighet til å grave i hagen. For å sikre enda mer, kan dere også plassere trampolinen på god avstand fra andre gjenstander og hindre i hagen. Med god planlegging og valg av en kvalitetstrampoline, kan du gi barna dine en morsom og sikker utelek. 

   


 • En sosial og morsom samlingsplass for både barn og voksne

  I tillegg til å være et fantastisk lekeredskap, kan trampolinen være et sentrum for sosial interaksjon og samvær med venner og naboer. Barna kan invitere andre barn til å leke på trampolinen, noe som fremmer vennskap og felleskap. Trampolinen kan også være et sted hvor familien samles for å ha det morsomt sammen. Til syvende og sist er trampolinen ikke bare et lekeredskap, men også en investering i dine barns lykke og velvære. Med vår trampolineguide hjelper vi deg med å velge rett trampoline, slik at dere kan skape et herlig lekemiijø barna kan vokse, leke og skape minner for livet i.