59 resultater

Superfit – tar ansvar for barnas føtter

Superfit lager barnesko i høy kvalitet og med moderne design. Med sin 70 år lange erfaring er Superfit markedsledende innenfor barnesko i Europa. I 40 år har de samarbeidet med barneleger og utviklet sko og sandaler som er optimalt tilpasset for barneføtter – og med et konstant blikk på de siste trendene og vitenskapelige funn ligger Superfit alltid i forkant med sine kolleksjoner, både hva gjelder design og teknisk innovasjon.

Som navnet antyder er Superfits sko laget med stort fokus på passform og komfort. Med et nøye håndverk, lette såler, fleksibelt tåområde og materiale som puster kommer det ikke som noen overraskelse at Superfit fikk toppkarakterer da de lot 342 ortopeder og leger undersøke skoene deres.

Sko til alle føtter

Her på Jollyroom har vi et bredt utvalg av barnesko fra Superfit i alle mulige modeller, farger og mønster. Leter du etter den første Lær-å-gå-sko til minstemann eller en skikkelig fôret vinterstøvel med GORE-TEX®? Er det på tide å kjøpe sandaler for sommeren eller gummistøvler til høsten?

Uansett hvilke type av sko du leter etter er sjansene store for at Superfit har laget den, og at Jollyroom selger den! Takket være vårt prisløfte kan du dessuten være sikker på at du får Superfit-skoene til den beste prisen på nettet!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven