Kundeservice

Kjøpsvilkår

Følgende kjøpsvilkår gjelder for salg av barne- og babyprodukter og annen løs eiendom (heretter kalt produktene) av Jollyroom AS, organisasjonsnummer 995 738 279 (heretter kalt Jollyroom), om ikke annet er spesielt avtalt skriftlig mellom den respektive kunden (heretter kalt kunden) og Jollyroom. Ved salg til forbruker anvender Jollyroom de obligatoriske punktene under gjeldende lov. Jollyrooms nettbutikk (www.jollyroom.no) kalles heretter Jollyroom.no.

​Generelt

Jollyroom.no selger barne-og babyprodukter via internett, til privatpersoner i Norge. For å handle hos oss, må du har fylt 18 år, samt ha en gyldig norsk legitimasjon for pakkeforsendelser. Dersom du er under 18 år, må du ha samtykke for kjøpet ditt av en foresatt. Produktene som selges av Jollyroom kan brukes i Norge, og de har en norsk manual eller bruksanvisning når produktet krever det, enten i fysisk eller digital form.

Bestilling

Bestilling skjer via vår hjemmeside www.jollyroom.no. Les gjerne vår hjelpeguide Handle & Betale. Dersom du har spørsmål rundt hvordan du bestiller, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefonnummer 33 50 93 50, eller ved å sende en mail her. Gjennomført bestilling innebærer at du godkjenner våre kjøpsvilkår, og at dine personopplysninger registreres i vårt kunderegister.

Ved bestilling er kjøpet bindende først når Jollyroom bekrefter bestillingen, gjennom en faktura som du får på din registrerte e-postadresse. Ved eventuelle feil på for eksempel pris, lagerdifferanser, leveringstid, produktinformasjon osv., forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Dette innebærer blant annet at om et produkt i Jollyrooms sortiment har utgått, eller av andre årsaker ikke er tilgjengelig innenfor rimelige tiltak, er Jollyroom ikke skyldig å oppdrive et slikt produkt, til tross for at kunden har bestilt det. Dersom du ikke er fornøyd med vår korrigering, kan du selvfølgelig avbestille odren din, uten kostnad.
Rabattkoder kan kun brukes enkeltvis, ikke i kombinasjon med hverandre.

Jollyroom leverer ikke til Svalbard.

Bestilling til bedrift/barnehage/skole

Vi selger kun til privatpersoner. Du kan handle til bedrift, barnehage eller skole ved å bestille fra Jollyroom som person og deretter fakturere bedriften, barnehagen eller skolen. Vennligst undersøk med din bedrift, barnehage eller skole om dette er mulig, før du legger inn din bestilling fra Jollyroom. Det er ikke mulig for oss å endre fakturaopplysninger i ettertid, eller å sende ut fakturaer med bedriftsnavn. Hele betalingsprosessen er overrakt til Klarna. Når du trenger en faktura for kjøpet ditt, kan du kontakte Klarna. Du kan også finne fakturaen din i Klarna-appen, eller få hjelp via denne lenken:

https://www.klarna.com/no/kundeservice/jeg-har-ikke-fatt-min-faktura-hva-gjor-jeg/

Betaling

I kassen kan du velge mellom betalmåtene faktura, delbetaling, kortbetaling eller direktebetaling. Alle betalingsmåter håndteres av Klarna.

Jollyroom garanterer at de betalingsmåter som tilbys på Jollyroom.no er trygge. Jollyroom tilbyr en sikker kortbetaling med VISA og MasterCard i samarbeid med Klarna. Ved betaling med kort, sendes kunden videre til en sikker side, der kunden trygt kan fylle i kortinformasjonen og gjennomføre betalingen. Jollyroom håndterer aldri kundens kortinformasjon. Kunden kan kun handle med kort utstedt i Norden.

Samtlige priser oppgis i norske kroner, inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tilkommer, avhengig av hvilket fraktalternativ som velges ved bestilling.

Integritetspolicy

1. Generelt

Denne policyen gjelder integritet, og beskriver hvordan Jollyroom AB, org. nr 556815-7159, Sörredsvägen 111, 417 29 Göteborg, datasikring@jollyroom.no, samler inn, videreformidler og lagrer dine personopplysninger. 

Integritetspolicyen gjelder når Jollyrooom tilbyr tjenester og produkter, f.eks. når du handler hos oss, har kontakt med vår kundeservice, besøker våre nettsider eller oppretter en Jollyroom-konto. 

Med integritetspolicyen, vil vi at du skal føle deg trygg når du gir oss dine personopplysninger, samt vise hvordan vi sikrer at dine personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovgivning. 

2. Personopplysningssansvarlig

Jollyroom er personopplysningsansvarlig for at Jollyrooms behandling av dine personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning. 

Jollyroom AB
Sörredsvägen 111

417 29 Göteborg
Sverige

Tel.: 33 50 93 50
E-post: datasikring@jollyroom.no

3. Når behandler vi personopplysninger?

Når du besøker vår nettside, handler hos oss, abonnerer på vårt nyhetsbrev, oppretter en Jollyroom-konto eller kontakter vår kundeservice, må vi samle inn og behandle dine personopplysninger. Vi samler inn denne informasjonen, for å kunne tilby den service og funksjonalitet som forventes, og for å kunne innfri vår del av f.eks. en kjøpsavtale. 

4. Hvilke personopplysninger behandler vi? 

Vår datapolicy innebærer at vi lagrer så lite som mulig av dine opplysninger. Det betyr at vi bare bruker de opplysninger som er nødvendige for å kunne behandle din bestilling og opprettholde kommunikasjonen med deg. 

Personopplysninger vi samler inn om deg som kunde er følgende: 
•    Navn
•    Adresse (leverings- og fakturaadresse)
•    E-postadresse
•    Telefonnummer
•    Kundenummer
•    Kjøpshistorikk 
•    IP-adresse og informasjon om bruk av nettsiden
•    Personopplysninger du angir ved kontakt med Jollyroom, f.eks. med kundeservice eller via Mine sider

For å kunne behandle din bestilling fullstendig, videreformidler vi dine opplysninger til våre samarbeidspartnee, f.eks. PostNord, Porterbuddy og Klarna. Vi samler også inn dine adresseopplysninger fra tredjeparts tjenester for adresseoppdateringer. 

Når du besøker vår hjemmeside, lagrer vi følgende opplysninger av administrative og tekniske grunner: type og versjon av brukt nettleser, dato og tid for besøket samt din IP-adresse. Disse opplysningene blir anonymiserte, og brukes for vår statistikk og for at vi skal kunne forbedre vår internett- og onlinetjeneste. De anonymiserte opplysningene separeres fra dine personlige opplysninger, lagres i et sikkert system og kan ikke kobles til en spesifikk person. Dette innebærer at dine personlige opplysninger alltid forblir beskyttet.

5. Sammenfatning av personopplysningshåndtering

5.1. Hensikt: Håndtere bestilling, inklusive notiser og påfølgende support
Eksempel: for å levere, tilby betalings- og leveringsalternativer, håndtere reklamasjons- og garantisaker, besvare spørsmål
Juridisk grunnlag: Innfrielse av avtale om kjøp
Lagringstid: 3 år etter gjennomført kjøp
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon
•    Betalingsinformasjon
•    Andre personopplysninger som oppgis ved kontakt med oss

5.2. Hensikt: Innfrielse av lovkrav 
Eksempel: garantiforpliktelser, forbrukerkjøpsloven, produktsikkerhet, bokføring
Juridisk grunnlag: Innfrielse av juridisk forpliktelse
Lagringstid: Så lenge som gjeldende lovverk krever, f.eks. 7 år i henhold til bokføringsloven
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon
•    Betalingsinformasjon

5.3. Hensikt: Registrering og håndtering av konto
Eksempel: gi tillatelse til innlogging på ”Mine sider”, gi tilgang til ordrehistorikk, opprettholde relevans i kontaktopplysningene, tilby lagrede favoritter
Juridisk grunnlag: Innfrielse av avtale om kjøp
Lagringstid: Så lenge du har en Jollyroom-konto 
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon 
•    Bruk av nettside
•    Andre

5.4. Hensikt: Markedsføring av produkter og tjenester
Eksempel: utsending av relevante tilbud via e-post eller SMS på lignende  produkter og tjenester, vise produktanbefalinger, gjennomføre kampanjer og events rettet mot et spesifikt kundesegment
Juridisk grunnlag: Innfrielse av avtale om kjøp og samtykke 
Lagringstid: 12 måneder etter gjennomført kjøp eller til samtykket tas tilbake
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon
•    Bruk av nettside
•    Andre personopplysninger som oppgis ved kontakt med oss

5.5. Hensikt: Utvikling av selskapets tjenester og produkter, og analyser av kundekollektivet som helhet
Eksempel: analyser av brukeropplevelse, analyser av sortiment
Juridisk grunnlag: Berettiget interesse 
Lagringstid: 3 år etter gjennomført kjøp
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon
•    Betalingsinformasjon
•    Bruk av nettsted

5.6. Hensikt: Forebygging av misbruk av tjeneste og forhindring av forbrytelser
Eksempel: forhindre bedragerier, forhindring av ulovlig adgang til kontoer
Juridisk grunnlag: Innfrielse av juridisk forpliktelse, berettiget interesse
Lagringstid: Så lenge som gjeldende lovverk krever
Type personopplysninger:
•    Navn, adresse, e post, telefonnummer
•    Ordreinformasjon
•    Leveringsinformasjon
•    Betalingsinformasjon

6. Hvor lenge lagres personopplysningene?

Jollyroom lagrer kun personopplysningene så lenge det rettferdiggjøres av formålet. Hvor lang tid dette er kan variere avhengig av personopplysningenes art og av formålet med lagringen. Se punkt 7 for ytterligere detaljer.  

7. Hvordan beskyttes personopplysningene? 

Jollyroom har tatt alle nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger, og du kan føle deg helt trygg når du gir personopplysninger til oss. Vi hindrer uvedkommendes tilgang, spredning og endring bl.a. ved å lagre personopplysninger i databaser, som er beskyttet gjennom adgangskontroll og brannvegg. Ved kommunikasjon gjeldende dine personopplysninger til partnere, foreligger alltid databehandleravtale i bunn, og kommunikasjonen er kryptert. 

8. Gis personopplysningene videre til noen?

Jollyroom videreformidler dine personopplysninger kun til nødvendige samarbeidspartnere, eller konsernselskaper med databehandleravtale. Eksempel på samarbeidspartnere er selskaper som utfører tjenester for Jollyrooms regning, innen f.eks. levering, betaling og kommunikasjon. Disse partnerne håndterer bare dine personopplysninger for å sikre at vi oppfyller våre forpliktelser i henhold til lovverk, innfrielse av avtale om kjøp eller samtykke. Jollyroom kan også komme til å videreformidle dine personopplysninger dersom det følger alle lovkrav eller krav fra myndighet, om det handler om å sikre Jollyrooms rettslige interesesser, eller for å avsløre eller forebygge bedragerier eller andre sikkerhetsspørsmål. 

Om noen av Jollyrooms leverandører eller samarbeidspartnere befinner seg utenfor EU/EES, kan Jollyroom komme til å overføre dine personopplysninger dit. Om personopplysningene overføres til et land utenfor EU/EES, kommer Jollyroom til å ta de grep som er nødvendige for å overføre personopplysningene til land utenfor EU/EES, på en lovmessig måte. 
Dersom tillatelse til å selge dine personopplysninger til tredjepart ikke foreligger, vil det heller ikke skje. 

9. Hvilke rettigheter har du?

Du kan alltid kontakte oss dersom du vil bli informert om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, eller om du vil korrigere feilaktigheter eller slette disse opplysningene. Jollyroom vil også på eget initiativ korrigere, avidentifisere eller komplettere opplysninger som viser seg å være feilaktige eller mangefulle. 

Du har i tillegg rett til å kreve følgende:

Tilgang til dine personopplysninger: 
Dette betyr at du har rett til å kreve et registerutdrag over behandlingen vi gjennomfører vedrørende dine personopplysninger. Du har også rett til å få en kopi av de personopplysninger som behandles. Med en skriftlig undertegnet søknad, har du rett til innhente et registerutdrag fra Jollyroom, om hvilke personopplysninger som er registrert om deg, formålet med behandlingen, samt hvilke mottakere opplysningere har blitt gitt til, eller skal gis til.

Du kan også kreve at registerutdraget skal inneholde informasjon om hvor opplysningene er blitt hentet fra, dersom de ikke er hentet fra deg, forekomsten av automatiserte avgjørelser (inklusiv profilering), samt informasjon om den antatte perioden opplysnignene vil bli lagret, eller kriteriene som brukes for å bestemme denne perioden. I tillegg har du i registerutraget, rett til å få informasjon om dine øvrige rettigheter, som angis i dette punktet. 

Korrigering av dine personopplysninger:
På din anmodning, vil vi så raskt som mulig rette de feilaktige eller ufullstendige opplysninger vi behandler om deg.

Sletting av dine personopplysninger:
På din anmodning, tar vi bort de personopplysninger vi behandler om deg, dersom de ikke lenger behøves til de formål de ble samlet inn for. Dersom det foreligger lovmessige krav på behandlingen av dine personopplysninger, kommer vi til å avslutte behandlingen av opplysningene til andre formål enn å følge lovgivningen, f.eks. bokførings- og skattelovgivningen.

Begrensning av behandling av dine personopplysninger:
På din anmodning, begrenser vi vår behandling av dine personoppgifter til visse avgrensede formål. 

Du har rett til dataportabiltet. Dette innebærer at du under visse forutsetninger, har rett til å få ut, og overføre, dine personopplysninger i et strukturert og allment format, til en annen personopplysningsansvarlig.  

Du har rett til å innvende mot personopplysningsbehandlingen som utføres med interesseavveining som formål. Ved innvending mot slik behandling vil vi bare fortsette å behandle personopplysninger om det foreligger berettigede grunner som veier tyngre enn dine interesser.

Gjeldende personpplysningsbehandling med direktemarkedsføring som formål, har du alltid rett til å innvende mot slik behandlig ved å sende en e-post til datasikring@jollyroom.no. Når vi har mottatt din innvending, vil vi avslutte behandlingen av dine personopplysninger for slike markedsføringsformål. Du har også all mulighet til å takke nei til fortsatt markedsføring, i alle våre utsendelser. 

Du har også rett til å legge inn eventuelle klagemål til Datatilsynet, angående behandlingen av dine personopplysninger.  

10. Cookies 

Jollyroom bruker cookies på sine nettsider. Mer informasjon finner du i vår cookiepolicy. 

11. Endringer i integritetspolicyen

Vi forbeholder oss retten til å endre våre databeskyttelseserklæringer dersom det skulle bli nødvendig, pga. ny teknologi. Vennligst sørg for at du har den mest aktuelle versjonen. Dersom vi endrer grunnleggende paragrafer i denne databeskyttelseserklæringen, vil vi legge ut informasjon om dette på vår hjemmeside.  

12. Kontaktopplysninger

Alle interesserte og besøkere på vår hjemmeside, kan nå oss med spørsmål om databeskyttelse på følgende adresse: 

Jollyroom AB

Sörredsvägen 111
417 29 Göteborg
Sverige

Tel.: 33 50 93 50
E-post: datasikring@jollyroom.no

Copyright

Alt innhold på denne nettsiden, som tekst, grafikk, logoer, bilder, lydklipp, digitale nedlastinger og annen software, tilhører Jollyroom.no eller våre leverandører, og er beskyttet av norske og internasjonale lover om opphavsrett.

Frakt & Levering

Vår leveringstid er normalt 2-4 arbeidsdager. Leveringstiden regnes fra dagen etter at du la inn bestillingen, forutsatt at vi har varen på lager.  Så fort varen(e) har forlatt vårt lager, overgår leveringsansvaret til fraktfirmaet, som leverer din ordre innenfor gitt tid. Jollyroom kan ikke gi noen form for leveringsgaranti for varer som ikke finnes på lager ved bestillingstidspunkt, eller for varer som har forlatt vårt lager. Det betyr at den totale leveringstiden før varen kommer frem til deg, kan bli lengre enn hva som angis som normalt for valgt fraktmåte, dersom transportøren selv forårsaker en forsinkelse.

Siden vi har flere lager, kan det hende at ordren din blir sendt som flere leveranser. Deler av ordren din kan altså sendes fra ett lager, og de resterende delene fra et annet. Dersom ordren din sendes fra forskjellige lager, forsøker vi å sørge for at alle varer leveres omtrent samtidig. Når vi har sendt ordren din, får du en leveringsbekreftelse med et kollinummer eller en sporingslenke tilsendt til e-postadressen din. Om pakken din sendes som flere leveranser, får du også flere leveringsbekreftelser. Bruk kollinummeret eller sporingslenken for å spore leveransen din.

Leveringstid

Leveringstiden baseres på artiklene i handlekurven, postnummeret ditt, og leveringsmåten du har valgt. I handlekurven finner du en beregnet leveringstid for akkurat dine varer. Denne informasjonen kommer du også til å finne i ordrebekreftelsen din når kjøpet er gjennomført.

Vår leveringstid er vanligvis 2-4 dager, fra dagen etter at du la inn bestillingen, forutsatt at vi har varen på lager.

Leveringsmåte

Levering av bestilte varer skjer via Postnord. Hvilke leveringsalternativ som tilbys er basert på din adresse og bestilling i kassen.

Varebrev
Levering hjem i postkassen– Postnord (39kr)
Ved mindre forsendelser av enkeltprodukter som veier under 2 kg, leveres varebrevet hjem til postkassen din. Hvis forsendelsen er for stor for postkassen, kan du som kunde velge om pakken skal leveres på døren eller til nærmeste Postnord-utleveringssted. Merk: Leveringsansvaret opphører når forsendelsen leveres i postkasse eller på døren. Hvis du ikke godkjenner at forsendelsen kan legges utenfor døren din, leveres den til nærmeste Postnord-utleveringssted, og en hentelapp legges i postkassen din.

Postpakke
Levering til hentested – Postnord (69 kr)
Forsendelsen ankommer ditt nærmeste Postnord-hentested, f.eks. en lokal matforretning. Du vil motta en SMS med informasjon om hvor du kan hente pakken din. Om pakken ikke hentes innen 7 dager, sendes den i retur.

Jollyroom tilbyr fraktfri levering ved kjøp av varer for 1000 kr eller mer. Jollyroom bruker da leveringsalternativet Postpakke, med levering til ditt Postnord-hentested.

Hjemlevering
Levering på døren – Postnord (99 kr)
Levering gjøres til tomtegrensen, dersom du bor i enebolig, og til porten, dersom du bor i leilighet. Levering skjer på hverdager (ikke røde).

Hjemlevering - Pallfrakt (199 kr)

Bestillinger som overstiger 31,5 kg, kan ikke leveres til et Postnord-hentested, men leveres hjem til en fraktkostnad på 199 kr.

Postnord kontakter deg for å booke tid for levering. På de fleste steder, kan man velge enten dag- eller kveldslevering, men på visse steder kan man kun velge én av delene. For å kontrollere hva som gjelder der du bor, kontakt Postnord telefonnummer 09300.

Transportansvar

Dersom varen skades eller blir borte under transporten fra oss til deg, er det vi som er ansvarlige. Jollyroom er ikke ansvarlig for varer som utleveres med PostNords tjeneste, FlexChange, eller pakker som utleveres uten kvittering, der du som kunde har valgt dette som leveringsmetode. Ved en eventuell retur til oss, er det du som kunde, som er ansvarlig for at pakken returneres korrekt i henhold til våre returvilkår.

Transportskader

Er produktet skadet ved leveringstilfellet, bør dette meldes fra om så fort som mulig til Jollyrooms kundeservice. For at vi skal kunne reklamere skaden mot vår transportør, må vi anmelde transportskaden til denne innen 1-3 dager. Vi er derfor takknemlige for at du melder fra om skaden så raskt som mulig, innenfor denne tiden. Dette gjelder både synlige og usynlige transportskader, så det er viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt, med en gang du mottar varen.

Dersom skaden er synlig, er det enklest om du sier ifra til sjåføren ved mottakelsen av forsendelsen. Tenk på at du alltid bør spare emballasjen, slik at reklamasjonen skal kunne håndteres riktig.

Om du for eksempel får en pakke du ikke har bestilt, skal kundeservice kontaktes. Vi hjelper deg selvfølgelig med reklamasjoner og/eller retur på feilaktige/skadede pakker konstnadsfritt.

Uavhentede bestillinger

Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 349kr, dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 7 dager, før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen, må du først kontakte kundeservice, som hjelper deg med en retur av pakken.

Leveringsforsinkelse

Du har rett til å heve kjøpet ditt uten ekstra kostnad, ved eventuell forsinkelse mot utlovet leveringstidspunkt. 

Retur, angrerett og garanti

Retur av varer

Hvis du ikke er 100 % fornøyd med kjøpet ditt, kan du enkelt sende den i retur til oss, og få pengene tilbake, minus returavgift. Du har angrerett i 14 dager, fra den dagen du mottar varen din, og åpent kjøp i 365 dager. Vennligst kontakt kundeservice for å motta en returseddel. Akkurat nå har vi forlenget angrerett til og med 31/1 2022.

OBS: Om du har mottatt et skadet produkt, skal du ikke sende det i retur. Kontakt i stedet kundeservice for å gjøre en reklamasjon. Les mer nedenfor om hva som gjelder for reklamasjoner.

Slik gjør du en retur:

 1. Legg varen du vil returnere tilbake i originalforpakningen. Forsegle pakken skikkelig.
 2. Fest returfraktseddelen  over den gamle fraktseddelen. Ta kontakt med vår kundeservice for å motta en returseddel.
 3. Lever pakken til et PostNord-utleveringssted. Ta vare på kvitteringen som returbevis.

Du får pengene tilbake senest 14 dager etter at vi har mottatt pakken.

Dette er avgiftene ved en eventuell retur:

 • Klær og sko – 39 kr.
 • Øvrig smått og mellomstort gods (pakker med vekt under 20 kg) – 79 kr.
 • Klumpgods (pakker over 20 kg) – 199 kr.
 • Øvrig gods (varer som har blitt levert på pall) - 299 kr.


Om du vil returnere flere produkter, f.eks. klær og en trampoline (på over 20 kg), er det alltid den dyreste returavgiften som skal debiteres. Det er du som kunde som har ansvaret for at dine returvarer kommer frem til oss. Noter derfor ned pakkens kolli-ID når du sender den fra ditt poststed, og be om kvittering.

Returfraktkostnaden trekkes automatisk fra tilbakebetalingsbeløpet ditt. Om du angrer kjøpet ditt og vil returnere hele ordren, skal du kontakte kundeservice innen 14 dager etter at du har mottatt ordren, og informere om at du ønsker å angre kjøpet ditt. I slike tilfeller får du også tilbakebetal fraktkostnaden du betalte ved kjøp. Merk at fraktkostnaden kun tilbakebetales hvis du valgte det billigste fraktalternativet når du gjennomførte kjøpet.  Om du returnerer deler av ordren din, eller ikke kontakter oss før det har gått 14 dager, tilbakebetales ikke fraktkostnaden.  Akkurat nå har vi forlenget angrerett til og med 31/1 2022. Om du har en ubetalt faktura for ordren din, er det viktig at du selv flytter frem forfallsdatoen. Det gjør du på Klarna.no, eller ved å ringe Klarna på 21 01 89 91.

Ønsker du å nekte å motta pakken din på ditt utleveringssted, må du kontakte vår kundeservice før du gjør dette, så du ikke blir belastet avgift for uavhentet pakke.

Om varen din er skadet, om du ønsker å motta en returseddel, eller om du har andre spørsmål, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Bytte et produkt

Om du vil bytte varen din til en annen størrelse, farge eller modell, skal du returnere varen i henhold til instruksjonene ovenfor, og gjøre en ny bestilling på den varen du har lyst på. Når vi har håndtert returen din, får du pengene tilbake, minus returfrakt. Se ovenfor for returvilkår og priser på returfrakt.

Om du ved kjøpstilfellet har brukt en rabattkode, mengderabatt eller lignende, må du kontakte kundeservice for få få kompensasjon, så du kan bestille på nytt.

Angrerett
Når du handler hos Jollyroom, har du rett til å åpne og prøve varen din. Angreretten gjelder imidlertid ikke for hygieneprodukter. En avgift kan dras av fra din tilbakebetaling, dersom varen returneres i ødelagt tilstand. Les mer om dette nedenfor.

Dersom du angrer kjøpet ditt, kan du returnere varen og få pengene tilbake. I henhold til kjøpsloven, tilbyr Jollyroom angrerett i 14 dager. Angreretten gjelder fra og med den dagen du mottar pakken din.  Akkurat nå har vi forlenget angrerett til og med 31/1 2022.

Hygieneprodukter
Angreretten gjelder ikke produkter som ikke kan selges på nytt, på grunn av helse- eller hygienemessige årsaker. Dette omfatter for eksempel brystpumper, maskiner til morsmelkerstatning, kosmetiske produkter, undertøy, osv. Angreretten gjelder heller ikke for produkter med begrenset holdbarhet, og produkter som klassifiseres som ferskvarer. Unntak gis ved retur av amme-bh, der man har prøvd bh-en med ammeinnlegg.

Ved retur av amme-bh-er, UV- og badeklær, ber vi deg returnere varen i original forpakning og i uforandret tilstand. Dette vil si at varen skal være ubrukt, og at eventuelle merkelapper og forseglinger fremdeles skal sitte på. Ved skadet eller ødelagt originalforpakning, vil det forekomme en verdiminskning, som bedømmes fra sak til sak.

Produkter i ødelagt tilstand
Dersom varen er anvendt mer enn hva som kreves for å fastsette dens egenskaper og funksjoner, forbeholder vi oss retten til å gjøre et prisavdrag, motsvarende verditapet som har oppstått i sammenheng med håndteringen av varen. Verditapet bedømmes fra sak til sak. Varen må altså returneres i den tilstanden den var, da den ble mottatt. Dersom varen ikke returneres i en uforandret tilstand, må du umiddelbart kontakte kundeservice, som vurderer om en retur kan gjennomføres. Dersom varens originalemballasje mangler, vil det skje en verdiminskning, som bedømmes fra sak til sak.

365 dagers åpent kjøp ved utbrutt forpakning

Som kunde hos Jollyroom.no, har du 365 dagers åpent kjøp på varer med ubrutt forsegling. Forpakningen skal ikke være skadet eller ødelagt på noen måte. Om varer ikke har en forpakningg men har blitt levert løst i en pakkeg skal samtlige merker, klistrelapper, etiketter etc. fremdeles sitte på varen. Varen skal returneres i helt uforandret stand, og må ikke være brukt.

Vilkår i forbindelse med kampanjer

Rabattkoder

Ønsker du å benytte deg av en rabatt- eller kompensasjonskode ved en bestilling hos oss, gjør du følgende:

 1. Legg produktene dine i handlekurven, og gå til kassen
 2. Under produktene i kassen klikker du på «Klikk her for å angi rabattkode»
 3. Skriv rabattkoden inn i ruten, og klikk på «bruk»
 4. Du vil nå kunne se den fratrukne summen ved totalbeløpet

OBS! Dersom koden ikke fungerer, dobbeltsjekk at du har stavet rabattkoden riktig, og at du har brukt store og små bokstaver på riktig måte.

Kompensasjons- og erstatningskoder fra kundeservice, gjelder kun for ett kjøpstilfelle. For å være gyldig, må koden angis i kassen, før du betaler. Du kan ikke registrere koden etter gjennomført kjøp. Det er kun mulig å bruke én rabattkode per kjøp, ettersom rabattkoder ikke kan kombineres med andre koder, uansett om det dreier seg om kampanjekoder, kompensasjons- eller erstatningskoder. Den totale verdien på varene, må være høyere enn rabattkodens verdi, for at kjøpet skal kunne gjennomføres. Hver rabattkode har en fastsatt gyldighetstid. Det er ikke mulig å forlenge gyldighetstiden, eller å aktivere en rabattkode etter at gyldighetstiden er utløpt.

Dersom du har valgt å returnere en vare, der en rabattkode ble brukt ved kjøpstilfellet, skal du kontakte oss for å få en ny kompensasjonskode. Verdien på koder kan ikke tlbakebetales kontant. Når produkter er kjøpt med kampanjekode, erstattes ikke koden ved retur, du får i stedet tilbakebetaling på det du har betalt ved kjøpstilfellet. Ved bytte av et produkt mot et annet fra samme kampanje, skal du kontakte kundeservice.

Mengderabatt

I en mengderabatt, for eksempel 3 for 2, får du verdien av den billigste varen fratrukket i kassen. Denne verdien trekkes fra det totale ordrebeløpet på de varer som inngår i mengderabatten.

Ved retur av et produkt som inngår i en mengderabatt opphører rabattvilkårene. Tilbakebetalingen for det produktet som returneres utgjør produktets rabatterte pris, det vil si originalprisen på produktet minus en tredjedel av prisen på det billigste produktet i din order. Utregningen for din order og produktets rabatterte pris står på din faktura.

For eksempel: Dersom du har bestilt et produkt for 100 kr, et produkt for 80 kr og et produkt for 60 kr, vil du få tilbake 80, 60 respektive 40 kr, avhengig av hvilket produkt du ønsker å returnere.

Om du ønsker å bytte størrelse på et av produktene i din order ber vi deg om å kontakte vår kundeservice, så hjelper vi til med dette.

Reklamasjon

Jollyroom selger alle varer med 1 års garanti. For kunder i Norge gjelder 2-5 års reklamasjonsrett jfr. Kjøpsloven. 

Om du vi gjøre en reklamasjon på varen din, kontakt vår kundeservice.  Du vil bli bedt om å sende oss en beskrivelse av varens feil, med tydelige bildebevis, slik at vi kan hjelpe deg i prosessen. 

Varegarantien dekker kun opprinnelige fabrikasjonsfeil, dvs. feil som fantes på varen ved levering. Fabrikasjonsfeil skal fremvises for, og konstateres av, Jollyroom. Avhengig av situasjonen, kan du bli tilbudt en gratis reparasjon, ny vare, eller avslag i originalprisen. Varegarantien gjelder ikke dersom vi ikke kan finne feilen på produktet, eller om du selv er den som har forårsaket skaden.

Rabattkoder

Innløse rabattkode

Ønsker du å benytte deg av en rabatt- eller kompensasjonskode ved en bestilling hos oss, gjør du følgende:

 1. Legg produktene dine i handlekurven, og gå til kassen
 2. Under produktene i kassen klikker du på «Klikk her for å angi rabattkode»
 3. Skriv rabattkoden inn i ruten, og klikk på «bruk»
 4. Du vil nå kunne se den fratrukne summen ved totalbeløpet

OBS! Dersom koden ikke fungerer, dobbeltsjekk at du har stavet rabattkoden riktig, og at du har brukt store og små bokstaver på riktig måte.

Vilkår ved bruk av rabattkoder

Kompensasjons- og erstatningskoder fra kundeservice, gjelder kun for ett kjøpstilfelle. For å være gyldig, må koden angis i kassen, før du betaler. Du kan ikke registrere koden etter gjennomført kjøp.

Det er kun mulig å bruke én rabattkode per kjøp, ettersom rabattkoder ikke kan kombineres med andre koder, uansett om det dreier seg om kampanjekoder, kompensasjons- eller erstatningskoder. Den totale verdien på varene, må være høyere enn rabattkodens verdi, for at kjøpet skal kunne gjennomføres.

Hver rabattkode har en fastsatt gyldighetstid. Det er ikke mulig å forlenge gyldighetstiden, eller å aktivere en rabattkode etter at gyldighetstiden er utløpt.

Dersom du har valgt å returnere en vare, der en rabattkode ble anvendt ved kjøpstilfellet, vil du motta en erstatningskode på samme verdi, som koden som ble brukt ved kjøpstilfellet. Dette fordi rabattkoden ikke kan byttes ut mot en utbetaling. Kompensasjonskoder tilbakebetales ikke ved retur.

Prisløfte

Prisløfte – alltid lave priser

Handle til lave priser, og få råd til mer moro med familien! Vi sørger for at du alltid får lave priser når du handler hos Jollyroom. Men om du likevel finner et produkt som er billigere i en annen butikk, matcher vi selvsagt prisen – uansett om det er i en annen butikk eller hos oss selv! Les mer om vårt prisløfte nedenfor.

Prisløfte i forhold til konkurrenter:

 • Prisløftet gjelder på varer i alle fysiske butikker og nettbutikker som er registrert i Norge.
 • Du kan påberope deg prisløftet innen 7 dager etter at du har gjennomført ditt kjøp, eller før du legger din bestilling hos oss.
 • Noen produkter selges ekslusivt hos Jollyroom, og prisene på disse varene kan derfor ikke sammenlignes med konkurrenter. For disse produktene gjelder kun prisløftet mot oss selv – se neste punkt.

Prisløfte i forhold til Jollyroom.no:

 • Du får også glede av vårt prisløfte på Jollyrooms egen side. Vi tilbakebetaler nemlig prisforskjellen om prisen på produktet du har kjøpt, endrer seg til en lavere pris.
 • Du kan påberobe deg prisløftet opptil 7 dager ette kjøpet ditt.

Krav til prisløfte

Før du søker om prisløfte, ber vi deg om å sjekke at produkt, pris og virksomhet lever opp til samtlige av følgende krav:

 • Prisen, inklusive frakt og avgifter, skal være lavere enn i den andre butikken.
 • Produktet skal være nøyaktig det samme (merke, type, årsmodell og spesifikasjoner) i butikken du sammenligner med.
 • Produktet skal være på lager i butikken du sammenligner med. Butikken skal være i stand til å levere produktet omgående, når Jollyroom kontrollerer informasjonen.
 • Produktet skal være nytt, og må ikke være brukt som utstillingsmodell eller lignende.
 • Prisløftet gjelder ikke ved konkurssalg, nedleggelse eller andre tilfeller, hvor du ikke tilbys garanti eller reklamasjonsrett etter ditt kjøp.
 • Prisløftet gjelder ikke for personlige rabatter, som man eksempelvis får ved å være medlem i en klubb eller gruppe, eller ved å agere på en spesiell måte på Facebook eller andre medier.
 • Prisløftet er kun gyldig ved kjøp av produkter til privat bruk – ikke videresalg. Jollyroom forbeholder seg retten til å begrense prisløftet, til ett eksemplar av hvert produkt, per kunde.

Slik får du prisløfte

Kontakt vår kundeservice via kontaktskjemaet, så vi kan behandle din forespørsel om prisløfte. Før du sender meldingen, ber vi deg om å dobbeltsjekke at samtlige krav er oppfylt, og at nedenstående dokumentasjon er vedlagt.

Dokumentasjon fra nettbutikk:

 • Skjermdump som viser dato, produkt og pris.
 • Direkte link til produktet fra den butikken du har funnet produktet til en billigere pris.
 • Utregning av den totale prisen, som viser at prisen, inkl. frakt, avgifter, m.m., samlet sett er lavere i butikken.

Dokumentasjon fra fysisk butikk:

 • Kopi av annonse, magasin eller liknende materiale, som viser produktet, prisen og tilbudets gyldighet.
 • Butikkens kontaktinformasjon, slik at vi kan bekrefte dine opplysninger.

Vi tilbakebetaler prisforskjellen til din konto innen 14 dager etter at vi har mottatt og godkjent dokumentasjonen for prisløfte.

Fødselsgaranti

Jollyroom gir kunden fødselsgaranti på alle produkter. Garantien gjelder opp til 4 uker etter fødselsdatoen. Garantien innebærer at kunden har rett til å returnere produktene om graviditeten eller fødselen ikke skulle gå bra. Ved bruk av fødselsgarantien skal produktene være ubrukte og kunden skal kunne fremvise legeerklæring. Produktene skal returneres i originalforpakning.

Force Majeure

Er Jollyroom.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering - eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, hevdes Force Majeure.

Som Force Majeure regnes eksempelvis brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opptøyer, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivstoff, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt. I et slik tilfelle er Jollyroom.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller, hvor man skal kreditere den mangelfulle varens kjøpesum.

Tvister

Klagemål eller synspunkter om Jollyrooms tjenester eller produkter bør meddeles til vår kundeservice via e-post eller per telefon 33 50 93 50. Dersom du ikke er fornøyd med vår håndtering av ditt ærende er du velkommen til å henvende deg til Forbrukerrådet eller Forbrukertvistutvalget, som tar avgjørelsene ved en eventuell tvist.

Kontakt

Jollyroom AB

Sörredsvägen 111

417 29 Göteborg

Sverige

Kundeservice:

Telefon: 33 50 93 50
E-post: kundeservice@jollyroom.no
Kundeserviceportal

kontakt2.png