Kundeservice

Om oss

Jollyroom er Nordens største e-handelsselskap innen barn- og babyprodukter. Vi har alt du trenger for barn mellom 0 og 12 år samt et heldekkende sortiment for gravide.

Jollyroom ble etablert i år 2010 og finnes i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Vår virksomhet har 450 fantastiske medarbeidere, 225 jobber heltid og resterende på behovsbasis. Vi har markedets største lager på over 85 000 kvm og lagerfører varer for en verdi på over 400 millioner kroner. Vi har i dag mer enn to millioner kunder. Vårt mål er å tilby deg som kunde den beste opplevelsen. Jollyroom hjelper deg før og etter ditt kjøp via e-post og telefon, vi tilbyr 365 dagers åpent kjøp og prisløfte. Vi sender din bestilling med Postnord. Selskapet har solide finanser, noe som gir våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere trygghet for at vi finnes på markedet i et langsiktig perspektiv.

Gründerne bak Jollyroom har arbeidet med e-handel siden 1996. Tidligere har vi jobbet med oppbyggingen av flere ledende e-handelsaktører i Norden, blant annet Komplett Group og Fjellsport Group. De seneste 21 årene har vi hatt privilegiet å levere over 10 millioner pakker til nordiske konsumenter. Felles for satsingene har vært å gi kundene et bedre alternativ, gjennom en kostnadseffektiv og internettsbasert forretningsmodell.

Vær ikke redd for å kontakte oss dersom du har noen spørsmål, eller hvis du ønsker mer informasjon. Du kan nå oss på kundeservice@jollyroom.no, eller 33 50 93 50. Du er også velkommen til å følge oss på Facebook, Instagram, nyhetsbrev og Linkedin.

Vennlig hilsen

Ole Sauar, Adm. Dir.

Jollyroom AB, organisasjonsnummer: 556815-7159

Nettbutikk: www.jollyroom.no