Om oss

Jollyroom er Nordens største e-handelsselskap innen barn- og babyprodukter. Vi har alt du trenger for barn mellom 0 og 12 år samt et heldekkende sortiment for gravide.

 

Jollyroom ble etablert i år 2010 og finnes i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Vår virksomhet har 300 fantastiske medarbeidere, 200 jobber heltid og resterende på behovsbasis. Vi har markedets største lager på over 40 000 kvm og lagerfører varer for en verdi på over 230 millioner kroner. Vi har i dag mer enn 1 200 000 kunder. Vårt mål er å tilby deg som kunde den beste opplevelsen. Jollyroom hjelper deg før og etter ditt kjøp via e-post og telefon, vi tilbyr 365 dagers åpent kjøp og prisgaranti. Vi sender din bestilling med Postnord. Selskapet har solide finanser noe som gir våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere trygghet for at vi finnes på markedet i et langsiktig perspektiv.

 

Gründerne bak Jollyroom har arbeidet med e-handel siden 1996. Tidligere har vi jobbet med oppbyggingen av flere ledende e-handelsaktører i Norden, blant annet Komplett Group og Fjellsport Group. De seneste 21 årene har vi hatt privilegiet å levere over 10 millioner pakker til nordiske konsumenter. Felles for satsingene har vært å gi kundene et bedre alternativ gjennom en kostnadseffektiv og internettsbasert forretningsmodell.

 

Nøl ikke med å kontakte oss med spørsmål eller om du ønsker mer informasjon. Du når oss på kundeservice@jollyroom.no eller 33 50 93 50. Du er også velkommen til å følge oss via Facebook, Instagram, nyhetsbrev og Linkedin.

 

Vennlige hilsener

Ole Sauar, Adm. Dir

Jollyroom AB, organisasjonsnummer: 556815-7159

Nettbutikk: www.jollyroom.no

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven