Kundeservice

Om oss

Jollyroom er Nordens største e-handelsselskap innen barn- og babyprodukter. Vi har alt du trenger for barn mellom 0 og 12 år samt et heldekkende sortiment for gravide.

Jollyroom ble etablert i 2010, og er Nordens ledende barne- og babybutikk på nettet. Vi befinner oss i sterk oppgang, og er en av de raskest voksende selskapene innen e-handel i Europa. Vi betjener per i dag over 2 000 000 kunder, og har alt for barn i alderen 0-12 år, samt et heldekkende sortiment for gravide. På vårt 75 000 kvm store lager, med over 35 000 artikler, finner barnefamilien både velkjente og nye varemerker. Et bredt sortiment, en tilgjengelig webbutikk, raske leveringer og en kunnskapsrik kundeserviceavdeling, er grunnsteinene som gjør Jollyroom til det selvsagte valget i barnefamiliens hverdag.

I Gøteborg ligger Campus Jollyroom. Her har vi et stort, nybygd kontor, flere moderne lager, showroom for kundene våre, samt treningsrom og restaurant for medarbeiderne våre. Vi har også et kontor i Umea, og en fysisk butikk i Stockholm Kungens Kurva. Personalstyrken vår  vokser hele tiden, og består per i dag av 500 fantastiske medarbeidere. 300 av dem jobber fulltid, mens de resterende jobber på behovsbasis. Muligheten til ekspansjon og framgang, har aldri vært større. Etter å ha vunnet nr. 1-posisjonen på det nordiske markedet, har vi nå begynte ekspansjonen ut i Europa. På sikt skal Jollyroom bli den ledende aktøren i Europa innen netthandel med barne- og babyprodukter. Vi skal gi europeiske kunder den beste opplevelsen. Vi er med i matchen for å vinne! 

Gründerne bak Jollyroom har arbeidet med e-handel siden 1996. Tidligere har vi jobbet med oppbyggingen av flere ledende e-handelsaktører i Norden, blant annet Komplett Group og Fjellsport Group. I 25 år har vi hatt privilegiet å levere over 10 millioner pakker til nordiske konsumenter. Felles for satsingene har vært å gi kundene et bedre alternativ, gjennom en kostnadseffektiv og internettsbasert forretningsmodell.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker mer informasjon. Du kan nå oss via vår Kundeserviceportal, eller tlf.: 33 50 93 50. Du er også velkommen til å følge oss på Facebook, Instagram, nyhetsbrev og Linkedin.

Vennlig hilsen

Ole Sauar, grunnlegger og adm. dir.
Jollyroom AS, organisasjonsnummer: 995 738 279
Nettbutikk: www.jollyroom.no

Besøksadresse:
Sörredsvägen 111
418 78 Göteborg
Sverige

Leveringsadresse:
Jollyroom AS
Ullevålsveien 11
0165 Oslo

Registreringsnummer for merverdiavgift: 995738279MVA
Registrert kontor: Göteborg, Sverige