132 resultater

1/3Neste

Badebassenger til hage og terrasse

Når sommervarmen gjør seg gjeldende og dagene blir dovne og herlige er det perfekt med et badebasseng i hagen, så barna kan leke og holde seg svale og glade. Eller så kan man investere i et stort familiebasseng så hele gjengen kan holde på der ute på plenen! Og det beste av alt, det trenger ikke å koste skjorta heller, dessuten er utvalget av badebassenger bredt og godt. Vil man ha et oppblåsbart barnebasseng med et fint og barnevennlig motiv er det massevis å velge mellom, og det samme gjelder i kategorien med store hagebassenger i hardplast. Med et slikt stort svømmebasseng, som gjerne har varmepumpe, stige og lignende utstyr, kan man virkelig storkose seg rett utenfor stuedøra! Og når sommeren er over er det bare å pakke sammen bassenget og lagre det i boden eller garasjen.

Men før dere setter i gang med sommermoroa i badebassenget, husk at de aller minste aldri må bade alene. Et babybasseng skal ganske enkelt aldri brukes uten oppsyn fra en voksen.

Badebassenger til barn i alle aldre og størrelser

Her på Jollyroom har vi selvfølgelig et bredt og godt utvalg av badebassenger i alle kategorier. Er du ute etter et lite eller medium stort oppblåsbart basseng til barna har vi masser av slike, og mange av dem er utstyrte med praktiske soltak. I tillegg har vi så klart de virkelig store og flotte familiebassengene med varmepumpe og lignende. Disse store svømmebassengene kan man få både i hardplast og i oppblåsbar modell.

Merkene vi fører her på Jollyroom er av det gode og pålitelige slaget, naturligvis. Vi har bassenger fra klassikermerker som BestwayIntex og Wehncke. God sommer!

Ta gjerne et titt på resten av sortimentet vårt også. Her vil du finne blant annet armringer og baderingerluftmadrasser og badeleker til barn, alt sammen perfekt i badebasssenget!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven