Bassenger

I vårt utvalg med bassenger vil du finne alle mulige typer, fra oppblåsbare barnebassenger til større hagebassenger for hele familien. Alle våre badebassenger er så klart sikre og praktiske å bruke, og levert av gode varermerker!
145 resultater.

Badebassenger til hage og terrasse

Når sommervarmen gjør seg gjeldende og dagene blir dovne og herlige er det perfekt med et badebasseng i hagen, så barna kan leke og holde seg svale og glade. Eller så kan man investere i et stort familiebasseng så hele gjengen kan holde på der ute på plenen! Og det beste av alt, det trenger ikke å koste skjorta heller, dessuten er utvalget av badebassenger bredt og godt. Vil man ha et oppblåsbart barnebasseng med et fint og barnevennlig motiv er det massevis å velge mellom, og det samme gjelder i kategorien med store hagebassenger i hardplast. Med et slikt stort svømmebasseng, som gjerne har varmepumpe, stige og lignende utstyr, kan man virkelig storkose seg rett utenfor stuedøra! Og når sommeren er over er det bare å pakke sammen bassenget og lagre det i boden eller garasjen.

Men før dere setter i gang med sommermoroa i badebassenget, husk at de aller minste aldri må bade alene. Et babybasseng skal ganske enkelt aldri brukes uten oppsyn fra en voksen.

Badebassenger til barn i alle aldre og størrelser

Her på Jollyroom har vi selvfølgelig et bredt og godt utvalg av badebassenger i alle kategorier. Er du ute etter et lite eller medium stort oppblåsbart basseng til barna har vi masser av slike, og mange av dem er utstyrte med praktiske soltak. I tillegg har vi så klart de virkelig store og flotte familiebassengene med varmepumpe og lignende. Disse store svømmebassengene kan man få både i hardplast og i oppblåsbar modell.

Merkene vi fører her på Jollyroom er av det gode og pålitelige slaget, naturligvis. Vi har bassenger fra klassikermerker som BestwayIntex og Wehncke. God sommer!

Ta gjerne et titt på resten av sortimentet vårt også. Her vil du finne blant annet armringer og baderingerluftmadrasser og badeleker til barn, alt sammen perfekt i badebasssenget!

;