Bassenger

Gjør hverdagen morsommere med et badebasseng i hagen! Hos Jollyroom finner du bassenger i forskjellige modeller, former og størrelser. Vi har badebasseng til hele familien, mindre barnebassenger, plaskebasseng, spabad & boblebad, alt sammen fra gode varemerker som Mspa, Besway og Intex. Selvfølgelig har vi også tilbehør som bassengtrekk, bassengstøvsuger og bassengpumpe.
217 resultater.

Hvor ofte må man bytte vann i et basseng? 

Hvor ofte man må bytte vann i et badebasseng, varierer avhengig av flere faktorer, blant annet bruk, bassengstørrelse og bruk av vannbehandlingskjemikalier. Generelt er det en god idé å bytte ut vannet i et basseng omtrent hvert andre til femte år.

Regelmessig kontroll av vannkvalitet og bruk av bassengkjemikalier kan forlenge vannets holdbarhet. Hvis vannet blir grumsete, vanskelig å balansere, eller hvis det er problemer med vannkvaliteten, kan det være nødvendig å bytte det ut tidligere. Følg produsentens anbefalinger og bruk bassengtestsett for å sikre at vannet holdes rent og trygt. Vi har en rekke ulike bassengtilbehør for å hjelpe til med bassengrengjøring, som klordispensere, filterpumper, bassengstøvsugere, bassengroboter, bassengvarmepumper og mye mer. Sørg alltid for at bassenget er dekket for å forhindre rusk når det ikke er i bruk.

 

Hvor lenge kan man ha vann i et barnebasseng?

Rutinemessig vedlikehold er nøkkelen til et rent og hygienisk barnebasseng, enten det er et kompakt babybasseng eller et overbygd barnebasseng, designet for å beskytte barna dine mot solen.
Oppblåsbare bassenger og små bassengmodeller krever vanligvis skifte av vann annenhver dag. Dette sikrer at de små svømmerne dykker ned i rent vann hver gang.
Større badebassenger som utstyrt med filtreringssystemer, kan derimot gå lenger uten vannskift, men bør likevel overvåkes. Har du leker i bassenget? Pass på at de også er rene, da de kan introdusere uønskede bakterier i barnas vannlek.

 

Hvilket basseng er best i test? 

Når det gjelder hvilket basseng som er best i test, kommer det an på hvor mye plass du har, samt behov, budsjett og preferanser. I vårt sortiment finner du flere forskjellige varianter og størrelser, fra populære og pålitelige merker som Bestway og Swimpy.

Hvis plassen tillater det, kan et stort basseng i hagen, med flere funksjoner, være alternativet for deg og gi endeløse timer med underholdning. Eller hvorfor ikke unne deg et deilig boblebad for avslappende dager og kvelder? På mindre tomter kan det imidlertid være bedre å ha et kompakt basseng som barna kan nyte trygt. Vi har også et bredt utvalg barnebassenger med fargerik og leken design å velge mellom, med alt fra Marvel Spider-Man til Disney Princess og Babblarna.

Beskyttelse mot solen er en viktig faktor å ta hensyn til, så kanskje er et overbygd barnebasseng et godt alternativ. Jollyroom er stolte av å hjelpe familier med å finne det perfekte bassenget, slik at barna får den beste spruten og foreldre kan føle seg trygge.

Ved å ta hensyn til vannkvaliteten, praktisere god hygiene og velge et basseng som passer dine barns behov og ditt uterom, vil bassengtiden bli en uforglemmelig del av sommeren. Vi i Jollyroom forstår viktigheten av å kombinere moro med sikkerhet og kvalitet, og det er derfor vi tilbyr en rekke alternativer som passer alle familier. Dykk ned i vårt store utvalg og finn det perfekte bassenget som vil gjøre hagen din til din favoritt sommerdestinasjon!