Barnevogner

Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør. Her vil dere finne alle typer av barnevogner og utrolig gunstige pakketilbud, alt sammen fra gode merker som Crescent, Britax, Baby Jogger, Beemoo, Thule, Petite Chérie og mange flere. Vi har alle tenkelige modeller i alle kategorier: duovogner, triller, sportsvogner, liggevogner, kombivogner, ski- & sykkelvogner, joggevogner, søskenvogner. I tillegg kan vi skilte med nettets rimeligste priser og garantert rask levering. Velkommen!

Barnevognen – et uunnværlig hjelpemiddel i familiehverdagen

Barnevognen er et klassisk innslag i et barns oppvekst. Slik har det vært lenge, og det med god grunn. De aller fleste småbarnsforeldre vil nok faktisk ha problemer med å se for seg en fungerende hverdag uten en barnevogn. Nettopp derfor har da også barnevognsbransjen bare fortsatt å vokse. Om man ser seg om på markedet i dag er barnevognsutvalget mildt sagt imponerende. Man kan få tak i barnevogner til nær sagt enhver bruk. Man har nette triller som fungerer ypperlig i trange bymiljøer og når familien er på reisefot, man har superpraktiske kombivogner og duovogner hvor man kan veksle mellom sittedel og liggedel, og selvsagt har man hendige sportsvogner til allsidig hverdagsbruk samt søskenvogner av ulike slag og joggevogner og sykkelvogner til foreldre som føler seg ekstra sporty.

Finn den perfekte barnevognen til akkurat din familie

Her på Jollyroom har vi Nordens største utvalg av barnevogner. Så enkelt er det. Det eneste du som forelder og kunde behøver å gjøre er å finne ut hvilken bruk du har planlagt for denne nye barnevognen. Så fort det er i boks er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment til det du er ute etter. Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt! Vil du ha en billig barnevogn finner du det her, akkurat som du finner vogner i høyere prisklasser, og hva varemerker angår så fører vi massevis av anerkjente og populære barnevognsmerker, som Thule, Crescent, Baby Jogger, EasyWalker og GB Pockit, bare for å nevne noen ganske få.  Mange av vognene i vårt sortiment er dessuten best i test-barnevogner også, så her er det ingen grunn til bekymring!

Happy shopping, folkens! Og husk: Skulle dere allikevel få problemer i forbindelse med barnevognskjøpet er det bare å ringe vår supereffektive og kunnskapsrike kundeserviceavdeling!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven