45 resultater

Medela – alt til ammende mødre

Medela er en ledende leverandør av pålitelige og gode ammeprodukter til nybakte mødre. Medelas fokus  er praktisk design, teknologisk ekspertise og til syvende og sist – en enklere hverdag for deg som mor!

I Medelas sortiment finner du gode elektriske brystpumper, alt du behøver av tilbehør til brystpumpen samt brystpleiekrem og amme-BH!

Godt utvalg av Medela i Jollyrooms online-sortiment

Siden vi på Jollyroom virkelig har alt du som nybakt mor kan tenkes å behøve i våre Mamma- og Babyutstyr-kategorier, har vi naturligvis også alt av ammeutstyr, fra blant annet kvalitetsleverandøren Medela! Jollyroom tilbyr dessuten sine kunder prisgaranti, så når du har kjøpt f.eks en elektrisk brystpumpe fra Medela her, kan du føle deg sikker på at du har fått den til nettets beste pris!

Ikke glem å titte litt i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi alt innen barneklær, barnesko, leker, sport, og fritid & hobby – you name it! og

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven