• Medela-header-1920x700.jpg

Medela

Medela er en verdensledende produsent av ammeprodukter. De er mestere i teknologi, og når opp til medisinvitenskapens krav. Vi har Medelas innovative brystpumper, amme-bh, ammeinnlegg, kremer og annet tilbehør for ammende mødre.

57 resultater.

Medela – alt til ammende mødre

Medela er en ledende leverandør av pålitelige og gode ammeprodukter til nybakte mødre. Medelas fokus  er praktisk design, teknologisk ekspertise og til syvende og sist – en enklere hverdag for deg som mor!

I Medelas sortiment finner du gode elektriske brystpumper, alt du behøver av tilbehør til brystpumpen samt brystpleiekrem og amme-BH!

Godt utvalg av Medela i Jollyrooms online-sortiment

Siden vi på Jollyroom virkelig har alt du som nybakt mor kan tenkes å behøve i våre Mamma- og Babyutstyr-kategorier, har vi naturligvis også alt av ammeutstyr, fra blant annet kvalitetsleverandøren Medela! Jollyroom gir dessuten sine kunder et prisløfte, så når du har kjøpt f.eks en elektrisk brystpumpe fra Medela her, kan du føle deg sikker på at du har fått den til en skikkelig god pris!

Ikke glem å titte litt i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi alt innen barneklær, barnesko, leker, sport, og fritid & hobby – you name it! og