Musikkinstrumenter

Velkommen til vårt flotte utvalg av lekeinstrumenter for barn i alle aldre! Velg blant blåseinstrumenter, barnegitarer, rytmeinstrumenter, mikrofoner, piano & keyboard, trommesett & slagverk m.m. Det perfekte stedet å begynne for den lille musikkintresserte! Det er bare å finne det rette instrumentet og sette i gang. Alt til rimelige priser!

Toppliste

69 resultater.

Musikkinstrumenter for kreative og glade barn

Hadde du et keyboard eller en gitar da du var liten? Eller var det bare blokkfløyta fra skolen som lød fra inne på barnerommet? Uansett hva det dreier seg om av instrumenter er musikk et positivit innslag i barnas hverdag. Både lytting til og utøvelse av musikk er stimulerende og utviklende. Så det er ingen grunn til å nøle med å kjøpe et barneinstrument. Et barnetrommesett kanskje, eller en barnegitar, et munnspill  eller et keyboard. Utvalget på markedet er uendelig – og barnet ditt kommer til å takke deg!

Jollyroom har barneinstrumentene de små trenger

I Jollyrooms enorme utvalg med leker finner du massevis av herlige barneinstrumenter. Her har vi keyboard til barn, gitar til barn, mikrofon til barn, trommer til barn – kort sagt alt til barn som er nysgjerrige på musikk, og alle våre instrumenter for barn er levert av gode varemerker som Kids Concept, My Music World, Yamaha og mange fler.

Ute etter andre typer leker i tillegg? Det er bare å titte litt rundt i leke-sortimentet vårt. Her finner du alt fra byggesett og LEGO til radiostyrte biler og puslespill!