Bästitest_banner-NO.jpg

Best-i-test

Best i test er en merkelapp som inneholder nyttig informasjon for deg som forelder. Den forteller deg at du får barne- & babyprodukter som er behørig testet, slitesterke, praktiske, stilige og ikke minst trygge for barnet ditt. Og det skulle da også bare mangle! Spør du oss på Jollyroom fortjener du og din familie kun det beste, det være seg om dere trenger barneklær eller barnesko, en barnevogn, bilstol eller annet praktisk babyutstyr. Her har vi samlet et stort utvalg med det beste av det beste: produkter som har blitt kåret til best-i-test eller fått andre lignende utmerkeler. Velkommen inn! 

 

GÅ TIL ALLE BEST-I-TEST

 

bastitest-bilstolar.jpg

Best-i-test: Bilbarnestoler

Det finnes få ting som er like viktig som sikkerheten til barnet ditt, spesiellt under bilreisen, da en skikkelig bra bilbarnstol kan redde livet på ditt barn. Her finnerr du prisvinnende bilbarnstoler som holder barnet ditt sikker direkte fra fødsel. Ikke gå glipp av merker som Cybex, Britax og BeSafe.

 

bastitest-barnvagnar.jpg

Best-i-test: Barnevogner

En barnevogn er noe du kommer bruke ofte, og derfor vill vi være sikker på at du skaffer en som passer dine behov, har lang brukstid og lar barnet ditt sitte behagelig. Sjekk ut barnevognene våre med best-i-test her, Brio Smile, Chicco Liteway och Crescent Classic.

 

bastitest-baby.jpg

Best-i-test: Babyutstyr

Høy sikkerheten på hverdagen til ditt barn med skikkelig bra babyprodukter med toppkarakterer. Her finner du testvinnere på babycalls, bæreseler, matstoler og mange andre produkter til babyen din. Sjekk blandt annet inn BabyDan Danstol, bæreseler fra BabyBjørn og Neonate babycall.

 

bastitest-klader.jpg

Best-i-test: Barneklær & sko

Ditt barns barneklær og sko må tåle mye slitasje og bruk, å finne ut hvilke klær som har høyest kvalitét og holder lenge er ikke alltid like lett. Her finner du mengder av barneklær og sko som klarer den villeste leken, fra f.eks Didriksons, Crocs og Viking.

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven