Sklier

Alle barn elsker å suse av gårde ned en morsom sklie og kjenne vinden i håret! Her på Jollyroom har vi et stort utvalg morsomme sklier i forskjellige modeller, samtlige sikre, praktiske og naturligvis levert av pålitelige merker!
29 resultater.

Utfordrende moro med sklier og klatrestativer til barn

Å klatre opp på lekestativet og ta sklia ned igjen, er en aktivitet som aldri blir kjedelig! I tillegg til at det er en perfekt måte å trene opp motorikken på, er lekeapparatet også morsomt og underholdende. Det finnes utrolig mange ulike klatrestativ, alle designet for å gi ulike typer utfordring, etter hva som passer ditt barn best.

Til de eldre barna, kan det være lurt å skaffe et større klatrestativ, som både øker mestringsfølelsen og utfordrer klatreferdighetene. For de minste barna, holder det kanskje med en vanlig babysklie, og etter hvert som de blir eldre, kan man kjøpe deler som forlenger barnesklien, eller kjøpe større sklier som gir ekstra mange sommerfugler i magen idet man suser nedover. Selvfølgelig har vi mindre lekestativ til de yngre barna også, for det er klart at de også skal få være med på moroa!

Til varme sommerdager har vi vannsklier i ulike former; sånne som man kan ake seg fremover på magen på, og sånne som man kobler hageslangen på, slik at det nesten blir som å være på sitt eget badeland! Sett et basseng i enden av vannsklien, for å få sommerens beste vannopplevelse i deres egen hage.

Uteleker til store og små

Er det et sted barna tilbringer mye tid på, er det lekeplassen. Med alt fra husker og huskestativ, til rutsjebaner og klatrevegger, kan du være sikker på at barna får mye moro! Her hos Jollyroom finner du det du trenger, for å kunne lage tidenes beste lekeplass. Vi fører selvfølgelig kjente merker som SmobyLittle Tikes og Feber, som alle tilbyr artige og stilige utendørsleker til barn. Har du en liten Disney-entusiast der hjemme, har vi uteleker med motiv av det også, og ikke minst oppblåsbare vannsklier fra Bestway. Og du? Husk at vi har prisløfte, så du alltid kan være sikker på at du får nettets beste pris på utelekene.