430 resultater

1/8Neste

Massevis av flott og praktisk oppbevaring

Er det noe man sjeldent får for mye av er det steder å putte barnas alle leker og dingser. Det med å holde et hjem som det bor ett eller flere barn i ryddig kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger blir det kanskje litt lettere. At barna bare hadde en leke hadde vel vært en drøm for de fleste foreldre, men det er sjeldent tilfelle. Det er legoklosser som lurer seg under føttene når man går over stuegulvet, bamser som sitter på trappetrinnene og ikke minst klær som ligger slengt både her og der. Å ha flott oppbevaring kan også hjelpe på å motivere barna til å rydde opp etter seg selv, og kanskje finner dere til og med frem til en artig ryddelek som for eksempel å stå på en viss avstand og kaste lekene oppi oppbevaringen.

En oppbevaringskurv eller kanskje en stor oppbevaringseske passer perfekt for de litt større lekene som dukker og lastebiler. Men til krims-krams som hårstrikker og blyanter har vi mindre oppbevaringsbokser som egner seg ypperlig på skrivebordet, sengebordet og stellebordet. Kanskje blir oppbevaringen en fin detalj i vinduskarmen eller i en av de flotte bokhyllene vi har også.

Oppbevaring til alle hos Jollyroom

Vi har oppbevaringsløsninger for enhver smak med haugevis av ulike mønster, farger og materialer. Også utformingen varierer, så alt kan tilpasses etter deres behov.   Vi har pappkofferter som blir en lekker innredningsdetalj, oppbevaring som kan henges opp, oppbevaring som kan stables på hverandre og selvfølgelig oppbevaring som kan pakkes sammen dersom det ikke er behov for den. Hos oss får du praktisk oppbevaring fra kjente merker som Alice & Fox, Bloomingville og Rice så du kan føle deg trygg på kvaliteten. Vi har også prisgaranti så du kan være sikker på at det du handler alltid er til den beste prisen online.

Og du? Husk at du også finner massevis av andre ting til barnerommet her hos oss. Vi har blant annet stilig barneromsinnredning med både telt og tepper, flotte barnemøbler så te-selskapet ikke trenger å foregå på gulvet, barnelamper for å gi barnerommet litt ekstra stemning og mye mer.

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven