Treleker

Vi på Jollyroom elsker følelsen av solide leker som man vet holder lenge, og derfor har vi et flott utvalg av leketøy i tre. Og her snakker vi virkelig noe for enhver smak, vi har rett og slett treleker for alle barn: treklosser, draleker, kulerammer, bankebrett, puttekasser og mye mer, alt sammen fra de gode merkene vi alle kjenner og stoler på, som BRIO, Kids Concept, Melissa & Doug og mange flere. Selvsagt kan vi også skilte med utrolig rimelige priser på våre herlige treleker! Velkommen!

Treleker

Toppliste

106 resultater.

Flotte og holdbare Treleker

Det er noe spesielt med det å gi bort, eller få en gave som man vet kommer til å holde i mange år, ja kanskje til og med generasjoner. Babyleker av tre er noe som har vært populært lenge, og det er kanskje ikke uten grunn at det aldri lar seg gå av moten. Treleker til barn og baby har en helt naturlig plass i lekekassen, og man skal lete lenge etter leker som er så tidløse, dekorative og solide som de klassiske BRIO-lekene som alle barn elsker å leke med. De fleste av oss har nok vokst opp med fargerike bankebrett, puttekasser og stableklosser av tre. Disse finurlige lekene som i sin enkelhet utvikler og vekker både store og små sin nysgjerrighet og fantasi.

Stort utvalg av tidløse Treleker

Vi på Jollyroom har et stort utvalg av klassiske BRIO-leker og nydesignede treleker som står klare til en fantasifull reise gjennom generasjoner. Utforsk vårt stolte utvalg av treleker, enten det er en gave til ditt eller andre sitt barn, og finn den perfekte treleken! Vi har alt fra aktivitetskuber som utvikler motorikk og kreativitet, til koselige draleke-kamerater og Brio tobaner – så sett i gang letingen.