Treleker

Vi på Jollyroom elsker følelsen av solide leker som man vet holder lenge, og derfor har vi et flott utvalg av leketøy i tre. Og her snakker vi virkelig noe for enhver smak, vi har rett og slett treleker for alle barn: treklosser, draleker, kulerammer, bankebrett, puttekasser og mye mer, alt sammen fra de gode merkene vi alle kjenner og stoler på, som BRIO, Kids Concept, Melissa & Doug og mange flere. Selvsagt kan vi også skilte med utrolig rimelige priser på våre herlige treleker! Velkommen!

Toppliste

85 resultater.

Flotte og holdbare Treleker
Det er noe spesielt med det å gi bort, eller få, en gave som man vet kommer til å holde i mange år, ja kanskje til og med i generasjoner. Babyleker av tre, er noe som har vært populært lenge, og det er kanskje ikke uten grunn at det aldri lar seg gå av moten. Treleker til barn og baby har en helt naturlig plass i lekekassen, og man skal lete lenge etter leker som er så tidløse, dekorative og solide, som de klassiske BRIO-lekene, som alle barn elsker å leke med. De fleste av oss har nok vokst opp med fargerike bankebrett, puttekasser og stableklosser av tre. Disse finurlige lekene, som i sin enkelhet utvikler og vekker både store og små sin nysgjerrighet og fantasi.

Stort utvalg av tidløse Treleker
Vi på Jollyroom har et stort utvalg av klassiske BRIO-leker og nydesignede treleker, som står klare til en fantasifull reise gjennom generasjoner. Utforsk vårt stolte utvalg av treleker, enten det er en gave til ditt eller andre sitt barn, og finn den perfekte treleken! Vi har alt fra aktivitetskuber som utvikler motorikk og kreativitet, til koselige draleke-kamerater og Brio tobaner – så sett i gang letingen.