31 resultater

Moro med trehjulssykkel

Trehjulsykkelen blir før eller siden et innslag i et barns hverdag på sommerhalvåret. En trehjulsykkel er ikke bare et morsomt leketøy for barnet, den er også et fint steg på veien frem mot den første barnesykkelen. Med en trehjulsykkel får barnet ditt trent opp balanseevnen på en ypperlig måte, dessuten har jo mange av trehjulsyklene fine lasteplan så man kan frakte sand, steiner, pinner, leker og så videre, med andre ord alt et lite barn må ha med seg!

Finn ditt barns trehjulsykkel i Nordens største utvalg til barn & baby

Her på Jollyroom har vi massevis av fine trehjulsykler til barna. I vårt sortiment vil du finne klassiske trehjulssykler så vel som mer eventyrlystne og moderne varianter. Vi har for eksempel kjempefine trehjulsykler med styrestang, om dere føler at den lille ikke er helt stødig ennå. Ja, vi har til og med trehjulsykler med sikkerhetssele, så er man virkelig på den sikre siden.

Hva gjelder varemerker så fører vi de gode merkene folk kjenner igjen og stoler på, som SmobyNyby Bruk og Nordic Hoj.

Selvsagt har vi også vanlige barnesykler på Jollyroom, samt morsomme sparkesykler og naturligvis sykkelhjelmer – det er bare å ta en titt!

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven