Trehjulssykler

En trehjulssykkel er en liten sykkel med støttehjul. Den er perfekt som en førstesykkel for små barn. Her på Jollyroom har vi masse forskjellige modeller, som trehjulssykler med styrestang, ringeklokke og soltak, fra varemerker som Smoby, Pinepeak og Doona.
71 resultater.

Hva er en trehjulssykkel

En trehjulssykkel er en sykkel utstyrt med tre hjul, og den designet for å gi små barn en stødig tur. Denne trepunktsstrukturen gir trehjulssykkelen uslåelig balanse, noe som gjør den til den perfekte første sykkelopplevelsen for små barn. I motsetning til de vanlige tohjulssyklene, gir trehjulssykler en langsommere og mer kontrollert tur, perfekt for barn som akkurat har begynt å utforske pedalenes og fortauets verden. Det tredje hjulet reduserer risikoen for å velte og er derfor det anbefalte valget for familier med sikkerhet i fokus.

Enten det er å navigere gjennom hagen eller cruise langs sykkelstien som gjelder, åpner trehjulssykler en verden av oppdagelser for barn. Hvert pedaltråkk bringer med seg en følelse av nysgjerrighet og den herlige latteren til et barn som lager sine helt egne spor. Trehjulssykler lærer ikke bare barn å sykle, de utvikler også selvstendighet, forbedrer koordinasjonen og legger grunnlaget for et helt liv med sykkeleventyr.

Når kan man begynne med trehjulssykkel?

Å introdusere barnet ditt til sykkelverdenen kan være et spennende eventyr, og med Jollyroom har det aldri vært morsommere og tryggere å ta de første tråkkene! Trehjulssykler tilbyr en unik mulighet for ferdighetsutvikling og utendørs moro. Men når er det perfekte tidspunktet å legge ut på denne trehjulsreisen?

Fra rundt 1,5 års alder kan småbarn begynne å oppleve spenningen med en trehjulssykkel. På dette tidspunktet har barn begynt å utvikle de motoriske ferdighetene som er nødvendige for å kunne håndtere de grunnleggende funksjonene til en trehjulssykkel. Trehjulssykler gir en stabil plattform for å hjelpe barnet ditt med å trene balanse og få selvtillit. Når det er på tide å bytte til en større sykkel, er Jollyrooms sykkelguide der for å hjelpe deg med å finne den perfekte sykkelen til barnet ditt.

Trehjulssykler med styrestang for foreldre

I motsetning til en sykkel med støttehjul, gir en trehjulssykkel med styrestang barnet selvtillit til å begynne å sykle uten å måtte være redd for å velte. Støttehjulene kan gi en viss balanse, men de lar ikke en forelder direkte påvirke retningen og hastigheten på sykkelen. Et foreldrehåndtak oppfyller dette behovet og fungerer som en beroligende tilstedeværelse for både barn og foreldre, noe som gjør sykkelturen til en rolig og trygg opplevelse for alle parter. Med aktiv involvering av foreldrene kan barna utvikle en følelse av balanse og forståelse for bevegelse, mens foreldrene gradvis kan gi slipp på kontrollen etter hvert som de små syklistene deres blir mer selvsikre og dyktigere.

Når det kommer til trehjulssykler for barn, er sikkerhet i høysetet. Vi anbefaler å utstyre den unge syklisten din med viktig tilbehør som sykkelhjelm og annet beskyttelsesutstyr som kne- og albuebeskyttere. Disse sikkerhetstiltakene sikrer at familiens sykkeleventyr ikke bare er morsomme, men også trygge.