Gummistøvler

I vårt stort utvalg av gummistøvler til barn finner du støvler i fine farger og mønstre, hvorav flere har blitt kåret til best-i-test. Vi har alt fra lette støvler, til støvler med fôr, fra pålitelige og populære merker som Viking, Tretorn, Nordbjørn, Crocs og Petite Chérie Atelier.

Toppliste

 • 198 resultater.

  Hvordan skal gummistøvler sitte? 

  Når man skal kjøpe gummistøvler til barn, er det like viktig å tenke på passformen som på stilen. Støvler med fôr er designet for å holde de små tærne varme, også på de kaldeste og mest fuktige dagene. Optimalt sett skal støvlene ha 1-1,5 cm ekstra plass i tåen, dette for å holde varmen og gi plass til et par ekstra sokker, og for at barnet skal ha noe å vokse i. Prøv alltid nye gummistøvler med sokkeparet barnet ditt sannsynligvis vil komme til å bruke i dem. Husk at komfort er alfa og omega når det skal hoppes i sølepytter!

  Slik vedlikeholder du gummistøvlene dine

  Gummistøvler holder føttene tørre, men de krever litt vedlikehold. Etter en dag med plasking og lek, bør du skylle støvlene i vann for å få bort gjørme og skitt. På spesielt vanskelige flekker kan du bruke mildt såpevann. Sørg for at støvlene er helt tørre både innvendig og utvendig før du setter de unna til lagring, ellers kan det utvikles lukt eller mugg. Gummistøvler bør heller ikke stå i direkte sollys eller i nærheten av varmekilder, ettersom dette kan bryte ned gummien over tid. Med riktig vedlikehold kan ditt barns gummistøvler holde lenge!

  Gummistøvler til alle barnas utendørsaktiviteter 

  Når det er tid for utendørsaktiviteter, er gummstiøvler til barna en absolutt nødvendighet. Med et par støvler fra Viking, Tretorn, Nordbjørn eller Crocs, kan barna boltre seg uten å måtte være redde for å bli våte på beina. Til trendy og stilbevisste småtasser, tilbyr Petite Chérie Atelier lette og gode støvler som kombinerer mote og funksjon. Gummistøvler som er kåret til best i test tilbyr veldig høy komfort og god holdbarhet, slik at de takler barnas viltre utelek. Det finnes også lave støvler til de litt mildere dagene. Uansett ditt barns hverdagsvaner, er det et par støvler der ute som passer!

  Vi i Jollyroom forstår at jakten på de perfekte støvlene til barna, ikke bare handler om å holde føttene tørre, det handler også om å gi de små komfort, stil og uslåelig beskyttelse, slik at utforskingen aldri skal behøve å bli avbrutt av været. Se hver regntung dag som enda et eventyr som bare venter på å bli levd!