32 resultater

Er du ute etter en morsom lekestue til barnet ditt?

Med en lekestue til barna kan du skape et ypperlig lekemiljø ute i hagen hvor fantasien kan få fritt spillerom. En lekestue kan dessuten være en god motivasjon for barna til å komme seg ut i den friske luften når du som forelder synes at det har vært litt vel mye tv og dataspill. Det trenger ikke være et slott av et lekehus heller, selv en enkel lekestue kan være tilstrekkelig  for de fantasifulle barna, som jo har en fantastisk evne til å gjøre leken magisk og eventyrlig!

Hvilket lekehus er best?

Et lekehus er en kjempefin gave til barn og kan selvsagt deles med både søsken og venner. Når du har bestemt deg for å investere i en lekehytte til barna dine bør du først og fremst vurdere om du vil ha en i plast eller tre. I Jollyrooms utvalg finner du både lekehus i tre og lekestuer i plast, og selvsagt er det massevis av fine modeller å velge mellom. Du kan for eksempel satse på et lekehus med sklie, eller et med tema hentet fra barnets favorittfilm – som Disneys Frost, eller Spider-Man. Det kan være vanskelig å bestemme seg kanskje, men heldigvis kan du få et godt overblikk i ro og mak når du handler online hos oss. I utvalget finner du flere kjente varemerker som Little TikesWoodlii og Smoby. For deg som har barn som ikke kan få nok av morsomme leker til hagen har vi også masse andre utendørsleker så klart, som husker og huskestativersklier og sandkasser.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven