Jeans fra mini mize

Her ser du vårt lekre utvalg av barnejeans fra gode og ansette merker som Name It, Hust & Claire, Lego Wear med flere. Dette er stilige så vel som høyst funksjonelle og komfortable barneklær som fint tåler den viltre barneleken og vil holde i lange tider. Ta en titt da vel, vi er sikre på at du vil finne akkurat det ditt barn eller din baby trenger!

Om du er ute etter gode og stilige barneklær finner du det her på Jollyroom, og det til gagns! mini mize barneklær har fine farger og stilrene motiver med en viss moderne touch. Kolleksjonene består av basisplagg, men inneholder også en del plagg som stikker ut. Bak mini mize står det trendy varemerket Mamalicious, og sammen skaper disse kolleksjonenen en stilig kombinasjon mellom mamma og barn.

Lekkert utvalg av jeans til barn

Enten det er til fest, skole eller hverdag, så er jeans noe som passer til alle anledninger. Dongeri er et stoff som er høyst funksjonelt og komfortabelt, samt tåler den til tider ville barneleken og gjentallige klesvasker. Jeans, eller dongeribukser som det het før i tiden, er rett og slett et plagg som aldri går av moten, hverken for voksne eller barn!

Se vårt utvalg av kvalitetsjeans på Jollyroom.no 

Her ser du vårt lekre utvalg av barnejeans fra gode og ansette merker som Name It, Esprit, Lego Wear med flere. Ta en titt da vel, vi er sikre på at du vil finne jeansene akkurat ditt barn eller din baby trenger!