Lego_logo.jpg

LEGO® - Vi guider deg

 

La fantasien få fritt spillerom – bygg og lek med LEGO

Se hit alle LEGO-elskere, både barn og voksne, her har vi samlet en LEGO-guide som hjelper deg å navigere blant alle de forskjellige LEGO-typene. LEGO er elsket av mange og er en stående favoritt hos barna. Valgmulighetene er store, og å gi bort LEGO i gave er alltid en vinner!

Lego_figurSE.png

 

Riktig LEGO for alderen

Lego_1-4.png

LEGO 1-4 år

For det mindre barnet passer LEGO Duplo perfekt, ettersom bitene er litt større og enklere å håndtere. LEGO Duplo hjelper ditt barn i utviklingen av finmotorikk og fantasi. En utmerket introduksjon til LEGOs verden!

Lego_5.png

LEGO 5-8 år

For barn i denne alderen har vi LEGO Juiniors – bitene er i vanlig LEGO-størrelse, men ganske enkle å sette sammen. Også LEGO Creator, City og Friends passer fint i overganen til LEGO for de eldste.

Lego_8.png

LEGO 8+ år

Akkurat som barnet vokser, vokser også vanskelighetsgraden på LEGO. For de eldste barna vil vi tipse om LEGO Technic, Chima og Ninjago, men også film-LEGO - lek med scener fra filmer som Star Wars og Marvel!

 

 

Best LEGO for ditt barns interesse

 

6lego.png

LEGO Duplo – For smårollingene

Lego Duplo er byggeklosser og figurer i større format tilpasset de aller minste! Passer perfekt for barn mellom 2 og 6 år.

7lego.png

LEGO Friends – I vennskapets tegn

LEGO Friends består av de fem vennene Olivia, Stephanie, Emma, Andrea og Mia. Møt dem for lek og moro i byen Heartlake.

8lego.png

LEGO Technic – For den tekniske

Noe mer avansert LEGO for de litt eldre barna. Bygg tekniske modeller med finurlige og kule funksjoner!

 

9lego.png

LEGO City - Bygg din egen by

LEGO City er en av LEGOs mst populære serier. Bygg din egen by med alle hus og kjøretøyer du kan tenke deg, fra flyplass og jernbane til politi, brannvesen og sykehus.

10lego.png

LEGO Chima – For de eventyrlystne

LEGO Chima består av eventyr og magi, med dyrelignende innbyggere fra forskjellige krigende stammer. LEGO Chima passer utmerket for de litt eldre barna.

11lego.png

LEGO Star Wars – Stjernenes krig

Darth Vader, Luke Skywalker, Prinsesse Leia og Han Solo er like populære blant barna i dag som før i tiden. Lek i en galakse langt bore på dine favorittromskip og –planeter.

 

12lego.png

LEGO Creator - Lev ut din fantasi

Utvikle barnets kreativitet med LEGO Creator. Test dine byggeferdigheter og lag heftige kjøretøyer og bygninger. Passer 6-12 åringen.

lego-superheroes.png

LEGO Super Heroes – For heltene

Alle barnas superhelter finner du her! Bekjemp alle verdens skurker med helter som Spider-Man, Captain America, Superman og Batman!

14lego.png

LEGO Ninjago – Gode mot de onde

Gode ninjaer kjemper mot de onde skurkenes roboter og maskiner i Ninjago-byen. Her kan barna bygge, leke og spille sammen.

 

15lego.png

LEGO Ninja Turtles - En for alle

Her finner du all LEGO med Ninja Turtles. Bli med Leonardo, Raphael, Donatello og Michelangelo på eventyr når de kjemper mot onde krefter.

16lego.png

LEGO Movie – Alt er så mektig

Emmett er en helt vanlig LEGO-figur som blir dratt inn i et ekstraordinært eventyr som Den Utvalgte. Hjelp ham å redde LEGO-universet!

17lego.png

LEGO Hero Factory – Redd Verden

For de litt eldre barna er Hero Factory helt perfekt! Velg din helt, ta plass i stridsmaskinene og kjemp mot udyrene som invaderer Antropolis.

 

18lego.png

LEGO Galaxy Squad – Strid i verdensrommet

I det ytre rom lurer det mange farer, og det er noe Galaxy Squad-teamene får føle på kroppen når de blir møtt av farlige romkryp som må tilintetgjøres til en hver pris!

19lego.png

LEGO The Hobbit – Eventyret begynner

Bli med Bilbo, Torin Eikenskjold og hans dvergkompani på reisen til Ensomfjellet for å ta tilbake hjemmet sitt og beseire den ildsprutende dragen Smaug.

20lego.png

LEGO Lord of the Rings

Bli med Frodo, Gandalf og vennene deres på en magisk reise gjennom Midgard og hjelp dem med å overvinne den onde Sauron. Passer fint til 8-14 åringen.

 

21lego.png

LEGO Juniors – En første opplevelse

LEGO Juniors passer dem som snuser på LEGO for aller første gang! Bitene er lette å sette sammen og fungerer perfekt som en introduksjon til LEGOs herlige verden. Fra 4 år.

22lego.png

LEGO Castle – I eventyrenes verden

Ta plass blant kongens tapre ridder og kjemp mot drager og dragesoldater i ekte middelalderstil i denne eventyrlige verdenen.

23lego.png

LEGO Mindstorms – Bygg roboter

Bygg roboter som gjør akkurat hva du vil. Slipp løs din kreative side og la fantasien få fritt spillerom med LEGOs mest avanserte teknikk. For de eldre barna over 10 år.

 

 

Lego_förvaring.jpg

LEGO Oppbevaring – Innred og sorter

Ordne opp hjemmet og gi det et unikt, personlig preg med LEGO Oppbevaring. Vi har massevis av esker, matbokser og andre oppbevaringsløsninger i LEGO-form.

Lego_wear.jpg

LEGO Wear – Klær til barna

Kle ditt barn i LEGO Wear, komfortable og funksjonelle klær av høy kvalitet som tåler vill barnelek, både inne og ute. Finn plaggene her!

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven