Resa_Landningssida_1920x700_Hero.jpg

Ferie med barn

Snart er feriens herlige dager her, og vi gjør oss klare til eventyrlige oppdagelsesreiser, avslapping på hjemmebane alt der i mellom.

 • Forbered deg til familieturen med alt du trenger fra Jollyroom! Alt fra bøker til klistremerker, penner, dukker og mye mer for å holde humøret oppe på turen. Uansett om du reiser i Norge, i utlandet eller alene med små barn, tilbyr våre tips og produkter en friksjonsfri og morsom reise.

 • En smidigere reise

  Uansett reise eller ferie - gjør det komfortabelt og praktisk med våre triller, sitteputer, tilbehør og mer.  

Storselgere

 • En aktiv sommer

  Sommerens eventyr blir bedre med praktiske sykkel- og aktivitetsvogner.

 • Gjør overnattingen enklere

   Et trygt og komfortabelt sted til de små er nøkkelen til en vellykket reise. Ta en titt på våre bæreseler, reisesenger og babycalls.

 • Klær etter vær

  Nyt solen med våre UV-klær og badetøy for de små.
 • Til bilreisen

  Sikre utflukter med høy komfort med våre bilstoler og babybilstoler. 

 • Pakk kofferten

  Smarte kofferter og søte ryggsekker hvor barnet får plass til alle sine favoritting – sjekk ut våre barnebøker, hodetelefoner og mer.

 • Har dere pakket alt?

  Når man reiser med barn er det mye man må tenke på! For å gjøre turen så smidig som mulig, har vi satt sammen en sjekkliste med smarte ting fra vårt utvalg. Her finner du tips og ideer til alt du måtte trenge for en behagelig og morsom tur med barna.

 • Skal du på ferie med barn i utlandet?

  Å reise på eventyr og reise til utlandet med barn kan være utrolig spennende, men krever også noen smarte forberedelser for å sikre at turen blir både morsom og smidig. Hos Jollyroom henvender vi oss til familier som setter pris på muligheten til å skape uforglemmelige minner i fjerne destinasjoner, uten å måtte stresse. Med vårt brede utvalg av produkter for reiser med små barn kan du trygt pakke vesken. Se for deg kompakte reisevogner, som glir gjennom travle flyplassterminaler, og fleksible reisesenger for barn, som gir et kjent og trygt sovemiljø på nye steder.

  Å ta med interaktive barnebøker, klistremerker og fargestifter skreddersydd for barn gjør at ventetider og lange transporttider flyr forbi. For de solfylte reisemålene er sol- og UV-beskyttelse perfekt for å beskytte barnas sensitive hud og øyne mot solens sterke stråler.

 • Kunsten å fly med barn

  Å fly med barn kan virke skremmende selv for den mest erfarne reisende. Enten det er en kort eller lang flytur, har vi en rekke produkter designet for å holde barna glade og opptatt i luften. Fra det øyeblikket setebelteskiltet kommer på, er det uvurderlig å ha en håndfull aktiviteter. Ha et stort utvalg av barnebøker, klistremerker eller aktivitetsleker i setelommen for å holde barna engasjerte under hele flyturen. For de minste reisende er en komfortabel bæresele perfekt for å holde barnet ditt nær deg når du går ombord på flyet eller utforsker terminalene. Å reise alene med barn kan være en tålmodighetsprøve, spesielt når man flyr med barn. En hendig reisevogn eller trille er et must for å komme seg rundt på travle flyplasser og destinasjoner, samt gjøre det mer behagelig og fleksibelt å reise med små barn for både foreldre og barn.

 • Vi har alt du trenger for lekne aktiviteter under lengre bilturer gjennom Norge!

  Norges landskap innbyr til uslåelige familieutflukter. Uansett om du reiser langs kysten, på landeveien, ved fjorder eller fjell, er det viktig å sørge for at barna dine er fornøyde, glade og sysselsatte, slik at turen blir fredelig for alle. For småbarn kan bøker med eventyrhistorier inspirere fantasien mens dere glir gjennom landskapet, mens fargerike klistremerkerklistremerker kan sysselsette ivrige hender og forvandle baksetet til et mobilt studio på hjul. Fargebøker og fargeblyanter er også et must for de øyeblikkene med kunstnerisk inspirasjon, når verden passerer forbi bilvinduene. For å sysselsette de aller minste er aktivitetsleker fine å ta med på tur.

  Komfort er essensielt på ferie med barn, enten dere skal på ferie i Norge eller til utlandet. Til de nødvendige stoppene på reisen kan det være kjekt å ha en reiseseng tilgjengelig, slik at barnet ditt har et kjent sted å hvile. En reisevogn gjør reisen enkel og smidig, når familien vil utforske pittoreske landsbyer og naturskjønne rasteplasser underveis. Når den skandinaviske solen overrasker med sin styrke, er solskjerming for bilvinduene viktig for å holde barna dine kjølige og komfortable under hele reisen.