• BeSafe-header-1920x700.jpg

BeSafe

BeSafe er et varemerke fra HTS, som har flere merker innen trafikksikkerhet. HTS en innovatør med internasjonalt renommé når det gjelder bakovervendte bilstoler. Jollyroom har BeSafes barneseter for alle aldre, samt tilbehør!

103 resultater.

BeSafe – Skandinavisk sikkerhet

BeSafe er en bilstolprodusent med en storslått visjon – at ingen barn skal bli alvorlig skadet i trafikkulykker. BeSafe drar sin del av lasset ved å utvikle bilstoler og andre sikkerhetsprodukter for trafikken med den høyeste sikkerheten som mulig, for barn i alle aldre. Firmaet investerer mye penger og tid på utvikling og forskning, og de samarbeider med forskningsinstitutter og organisasjoner over hele verden som jobber med trafikksikkerhet. Takket være dette innebærer BeSafes produkter alltid det siste innenfor trafikksikkerhet, uansett om det gjelder babybilstol, bakovervendte bilstoler eller beltestoler.

BeSafes babybilstoler for de minste barna er like sikre som behagelige, og de kan brukes med kompatible ISOFIX-baser som sikrer korrekt så vel som enkel montering i bilen. Babybilstolene er dessuten komptatible med mange av de mest populære barnevognene på markedet, slik at du kan skape et komplett ‘’Travel System’’ med barnevogn og bilstol i ett.

Utenom bilstoler, beltestoler og babybilstoler lager BeSafe mange andre produkter med trafikksikkerhet i fokus: gravidbelter, sparketrekk, beltesamler samt andre smarte tilbehør som gjør reisen både behagelig og sikker.

Populære og testede bilstoler

Her på Jollyroom finner du et stort utvalg av produkter fra BeSafe, fra de mest populære babybilstolene og bakovervendte bilstoler og beltestoler som har vunnet best-i-test, til tilbehør som beltesamler og sparketrekk til bilsetet. Vil du være sikker på at du får testede og godkjente sikkerhetsprodukter av bra kvalitet anbefaler vi en titt i vårt Be-Safe-sortiment! Takket være vårt prisløfte, kan du dessuten alltid være sikker på at du gjør et godt kjøp. Vi har også åpent kjøp i 365 dager.